Şimdi Ara

annem 70bin maaş için daha ne olsun dedi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
840
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: xxCrazyBoyxx01

ben norveçteyim millet burda o parayı alabilmek için bi taraflarını yırtıyor ki dünyanın en pahalı ülkelerinden biri. türkiyenin de dünyanın en ucuz ülkelerinden olduğunu düşünürsek aynı para olsa da arada hayvan gibi bir alım gücü farkı var. hayattan soğuttular

Türkiye çok pahalı biryer. Bence orda yanlışınız var. Yani bu gun alalade bir şehre, misal bursaya izmite gidip 1 hafta tatil yapıp ailecek dışarıda yemek yiyerek gezseniz, sıradan bir yurtdısı turundan daha fazla para harcarsınız.

kesinlikle türkiye ucuz değil. Bir hayır yapayım dedim 1kg kıymalı pide iç harcını fırına gittim 20 tane pide cıkar dedi ve 800 tl istedi. Sadece hamur+ pişirme. Zaten fırın yanıyor atacak çıkaracak bilemedin içeriye 2 dal atacak. Dehşet bir para.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Eczanem var babam para vermiyor de annene

Kobo aura one h20 ve kindle paperwhite 3 kullanıcısı
  • ben 220-230 civarı alıyorum yaş 30 bekarım. fabrikatör muamelesi yapıyor çevrem ama 70 cidden az annen seni üzmemek için demiştir ya da güncel ekonomiden haberi yok pek.

norveçte napıyorsun hocam

Sirket sana o paralari odemez zaten. TR'de 250 alacak adamsan cok isin olurdu, buraya yazamazdin. Bu 30 yasindayim 19'luk kizlari reddediyorum yeuvvv sekli bos sohbete benziyor. O 250 bin değil, 25 bin liradır Yani 250 bin liarayı, bir yerlerde calısarak kazanmak, 10,000'de 1 ihtmal bile değil. 50 ysında bir tıp profesörü falan olsan o parayı alır mısın? Ondan bile emin değilim.. Belki derim.. O parayı generale bile vermiyorlar..

Kiradan, altin, doviz, faiz bazen kripto hisse senedi falan onlardan kazaniyoruz. sermayen varsa yani paran varsa olur, onun bunun yanında, sirkette firmada olmaz, yani kendine ait buyuk sermayen varsa oluyor. 5 - 10 daire, minimum 30 - 50 milyon gibi paran falan olmali. 10 dairen olsa ayda 300 - 400 k bile gelir elde edebilirsin ve ofise gidip orada calismana gerek kalmaz bile.. Sırf bu kira gelirlerini biriktirerek üstüne yeni daireler falan alırsın. Calismak ( bskasinin yaninda gidip gelerek ) dunyanin en kotu seyi zaten, modern kolelik..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 28 Ocak 2026; 8:6:7 >

• İzmirde 40 bin tlik iş bulsam şükür edicem.

İzmir küçük esnaf be aile şirketi ile dolu. O yuzden izmirde sadece akrabalık veya referansla iş bulunabilir. Girilebiliyorsa temizlik şirketi veya belediye taşeronu en iyi seçenek

Torpil yok ki

Yaşın gençtir. İlan.gov.tr ye baksana izmir için

Bakıyorum hocam, ailem izmirde keşke istanbulda olsaydım kiralar çok yüksek.

Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.