Şimdi Ara

DÜNYA KATILIM BANKASI MI, VAKIF KATILIM BANKASI MI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
213
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar araştırıyorum ama sizden yardım bekliyorum.

Altın hesabı açmak istiyorum. Bu iki banka arasında kaldım. %70 dünya katılım bankas tarafındayım. Alış satış makası çok çok düşük. Cezbediyor.

Vakıf katılımda devlet bankası. Onunda müşterisi olunca alış satış arasındaki makasta sitesindeki kur oranına göre düşük oluyor.

Özellikle dünya katılım kullanan varmı aramızda.
    Hiç sorun yaşadılarmı merak ediyorum.
    Önerirmisiniz?

ÇOK ACİL YORUMLARA BEKLİYORUM SİZLERİ.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Intel i5 2500k / Asus maximus IV extrem-Z / Corsair Force Gt 120GB SSD / Gskill sniper 4*4=8gb 1600mhz / Zotac Gtx-470 Amp! / Noctua NH-d14 soğutucu / Cooler Master 650w-54amper PSU / HP x2301 Full Hd Led / Logitech x540 5+1 speaker / Logitech MX 3200 klavye-mouse / 2 Adet Logitech F-710
  • İkisinin makas oranları nasıl hocam bilginiz var mı

vakıf katılımda da 80 ile 100tl arası dedi arkadaşım.

Intel i5 2500k / Asus maximus IV extrem-Z / Corsair Force Gt 120GB SSD / Gskill sniper 4*4=8gb 1600mhz / Zotac Gtx-470 Amp! / Noctua NH-d14 soğutucu / Cooler Master 650w-54amper PSU / HP x2301 Full Hd Led / Logitech x540 5+1 speaker / Logitech MX 3200 klavye-mouse / 2 Adet Logitech F-710
  • Hocam baya fark varmış ikisinin arasında. Dünya katılımda yeni hesap açtım ilerleyen günlerde kullanırsam yardımcı olmaya çalışırım buradan

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.