Şimdi Ara

Spotify, son zamla en pahalı dijital müzik hizmeti oldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
594
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Spotify, son zamla en pahalı dijital müzik hizmeti oldu
    Spotify, beklendiği üzere ABD’de tüm ücretli planlarında fiyat artışı yaptı. Şirket, yaptığı açıklamada kullanıcılara önümüzdeki ay içinde değişikliği açıklayan bir e-posta gönderileceğini söyledi.

Ayrıca Bkz.Spotify'ın 300 TB'lık müzik arşivi internete sızdırıldı!

Spotify premium zammı Türkiye'deki kullanıcıları etkilemiyor (henüz)

ABD'deki Spotify kullanıcıları artık Bireysel Premium planı için aylık 12,99 dolar ödemek zorunda kalacak. Bu fiyat 2025 yılında 11,99 dolardı. Duo abonelerinin ücretleri aylık 16,99 dolardan 18,99 dolara yükselirken, Aile planında olanlar 19,99 dolar yerine artık 21,99 dolar ödeyecek. Öğrenci planında da bir dolar artış yapıldı; Geçerli bir .edu e-posta adresine sahip herkes artık abonelik için aylık 6,99 dolar ödemek zorunda kalacak. Benzer fiyat artışları Estonya ve Letonya'da da uygulanacak ancak Türkiye dahil diğer ülkeler bu değişikliklerden etkilenmiyor.

Spotify premium abonelik ücretleri
    Paket Yeni fiyat Eski fiyat
    Bireysel 12,99 dolar (aylık) 11,99 dolar (aylık)
    Duo 18,99 dolar (aylık) 16,99 dolar (aylık)
    Aile 21,99 dolar (aylık) 19,99 dolar (aylık)
    Öğrenci 6,99 dolar (aylık) 5,99 dolar (aylık)

Son zamla birlikte Spotify, piyasadaki en pahalı müzik yayın hizmeti haline geldi. Zam henüz Türkiye’de uygulanmadığından Amerika fiyatlarıyla karşılaştırmak gerekirse; YouTube ve Apple, bireysel plan için 10,99 dolar ücret alıyor ve Spotify’ın şu anda sunduğundan daha ucuz öğrenci ve aile seçenekleri sunuyor.

Spotify'ın bu değişiklikleri duyuran blog yazısı açık ve net bir şekilde, bu fiyatların şirketin kullanıcılara sunduğu "değeri" yansıttığını belirtiyor.

Kaynak:https://newsroom.spotify.com/2026-01-15/premium-pricing-update/

• Eskiden alternatifi yoktu ve kaliteliydi diye kullanıyorduk ama şu an artık alternatifleri olduğundan çok da fiyat artışının mantıklı olmadığını düşünüyorum. Çat diye bir başka servise geçilir olur biter.

• İnsanlar neden spotify kullanıyor bilmiyorum. Yotube da halihazırda spotify da olmayan çok fazla şarkı mevcut.

• Hele bir rakipsiz kalsın, modlu yazılımlara da engel atsın o zaman görürüm fiyatları. Bunlar yine iyi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fhalei kullanıcısına yanıt
    Ben arayüz kullanım kolaylığı için tercih ediyorum.
    1 ay bedavadan epıl deniim dedim bedavasına bile 1 hafta dayanabildim

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Kalite mi? Napiyordu Hi-Res Audio mu vardı ? 128kbps mp3 kalitesinde yayın yapıyordu

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Fhalei kullanıcısına yanıt
    ikisi de var youtube cidden zor spotify daha kolay, youtube çalma listemi aktarma aygıtı çıkarmış tüm spotify listemi aktardım düzenlemek için uğraştım hala kötü. önerdiği şarkılar vs iyi değil. video platformundaki rahatlık yok. duruyor ama kullanmıyorum.

• ssbrutality S kullanıcısına yanıt
    Hocam benim spotify kullanmaya basladigim yillar insanlar winamptan yeni yeni geciyordu.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.