Şimdi Ara

Yenin sistem topladım pc kendini yenisen başlatıyor ve fps drop yiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
1
Favori
57
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Eski sistemimi yeniledim i3 10100f gt 1030 lu sistemim vardı. Cs 2 oynayabilmek için. Eski sistemimden sadece ram kasa ve ssd mi kullanarak yeni bir pc topladım.
    Ryzen 5 5600
    Rx 7600
    Gigabyte A520m k v2
    MSİ MAG 600W PSU
    Burst assasins kule tipi soğutu aldım
    Sistemin montajını düzgünce yaptım sistemi 0 dan usb üzeründen winndos ile kurdum sistem çalışıyor görüntü veriyor. Çeşitli uygulamalar ile testini yaptım. Aşağıya resimleri ekledim.
    15 dakikalık occt testi yaptım değerler göründüğü gibi.
    Aynı anda furmark ve cpuz den cpu stress testini açtım değerler yine göründüğü gibi.
    Bu işlemleri yaparken pc asla kendini yeniden başlatmadı veya kapanmadı. Ama oyuna girerken ekran gelmeden kendini yeniden başlatıyor. Bazen oyun ortasından kendini yeniden başlatıyor. Birkaç kere youtubeden bu konuyu araştırıken kendini yeniden başlattı. Biosumu güncelledim. And chipse sürücüsünü güncelledim.
    Ram markam apacher panter 2x8 3200mhz ram birkaç forumda okudum ana kart bunu desteklemiyormuş vsvs böyle birşey olabilir mi ?
    + Olarak gereksiz bir fps drop yiyorum.
    Yenin sistem topladım pc kendini yenisen başlatıyor ve fps drop yiyorum Yenin sistem topladım pc kendini yenisen başlatıyor ve fps drop yiyorum Yenin sistem topladım pc kendini yenisen başlatıyor ve fps drop yiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 45fpsliadam -- 3 Ocak 2026; 16:21:42 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.