Şimdi Ara

Audioengine A5+ Harika

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
90
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu hoparlör, makul bir fiyata oldukça sıcak ve müzikal bir ses sunuyor. Daha önce birçok hoparlör kullandım ama bunu en üst sıraya koyuyorum. Frekans tepkisi özellikle düz, müzikteki tüm detayları iletiyor. Ses, odanın her yerine 3 boyutlu bir etkiyle yayılıyor; doğrudan önünde durmanıza gerek yok. Bas oldukça yeterli, ancak ideal bass detaylarını duyabilmek için en az 2 metre uzakta durmanız gerekiyor. Dahili Class AB amplifikatör oldukça yeterli ve sıcak, müzikal bir ses sağlıyor. Bu hoparlörün tek ihtiyacı kaliteli bir DAC ünitesi. İyi kalitede bir aptX HD Bluetooth DAC ünitesiyle, fiyatına göre harikalar yaratıyor. .

Daha önce dali lektor 2 kullanıyordum. Bass olarak çok iyi olsada detaylar ve tizler konusunda başarısızdı. Çok kapalı çalıyordu boğuk gibi, buda bir süre sonra başınızı ağrıttıyordu. Ama A5+ ise çok açık , detaylı ve müzikal çalıyor. Saatlerce müzik dinleyebilirsiniz

A5+ Dezavantaj olarak küçük bir oda için bassları oldukça yeterli ama büyük salonda basslar yetersiz kalıyor.. Dali bass konusunda çok doyurucuydu salonu dolduruyordu. Sinema gibiydi. Tercih sizin..

Audioengine A5+ Harika

Audioengine A5+ Harika

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aliveli90 -- 7 Ocak 2026; 12:15:56 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.