|
Televizyon Tavsiyeleri - Aralık 2025
-
-
sony ve sharp. gerisi yalan
-
Katılıyorum keşke Sony geri dönse
sharp zaten gelmez _____________________________ -
Sony ve Sharp kâğıt üzerinde ne vermişse gerçekte de aynı değerleri rahatlıkla veriyor yukarıdaki listeden sadece LG oled i seçerdim o da mecburiyetten 

Sony 55 xe9005 baep 4K 100hz android televizyonum ile hepsini tokatlamaya hazırım LG Olede kafa tutarım 😅😅
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Peki 10-20 bin TL arası alınabilecek en mantıklı model nedir?
Aparta ihtiyaç oldu ama o kadar çok şey var ki işin içinden çıkamadım.
-
Grundig 64GHQ9500 e şans verin. 36W ses, Nano Qled 120 Hz panel var. Tam bir fiyat performans cihazı.
-
Panasonic toshiba loewe de var o listede
-
quote:
Orijinalden alıntı: şeref
sony ve sharp. gerisi yalankd 55xd8505 modeli televizyonumu 2016 almıştım 3-4 yıldır kenarlarında sadece siyah renklerde belli olan renk bozulması vardı dün de 6 kırmızı ışık hatası verdi,hiç açılmıyor ve 13.000 tl led değişim ücreti istediler.Hızı hariç,görüntü kalitesi,renkleri vs herşeyi güzeldi ama maalesef hikaye kötü bitti.
_____________________________ -
65QN80F
65Q7C
oyun icin almiyorum hangisini tavsiye edersiniz?
Merhabalar LG 93 Qned serisi nasıl kullanan varsa memmun mu? VA panel mi yoksa IPS mi?
-
C7K ( Q7c) ;
Rtings com puani 7.8
Renk gami %97,
Gen 7 , super condensed Lens, 23 bit driving, All domain halo control teknolojisi, 3000 nit,
85 " 1568 yerel karartma
75" 1248 yerel karartma,
65 " 1008 yerel karartma,
CrystGlow HVA ekran,
6.2.2 Bang olufsen ses sistemi,
Dolby Vision IQ,
HDR10, HDR10+, HLG,
AİPQ Pro Processor,
Filmmaker, İmax,
Dolby Atmos, DTS-X
Google Tv
UHD 144, FHD 288
60 wat ses.
Freesync Premium Pro
ALLM
C7K ( Q7c) Rtings com Değerlendirmesi ;
7.8 Karma Kullanım
7.9 Ev Sineması
8.0 Aydınlık Oda
7.9 Spor
7.8 Oyun
7.8 Parlaklık
8.4 Siyah Seviye
7.5 Renk
7.7 İşleniyor (Geliştirme Aşamasında)
8.0 Oyun Modu Duyarlılığı
Kararımız
7.8 Karma Kullanım
TCL QM7K, karma kullanım için oldukça iyi bir TV. Özellikle SDR modunda oldukça parlak, bu nedenle iyi aydınlatılmış odalardan gelen parlamayı kolayca aşabiliyor. Doğrudan ışık kaynaklarından gelen parlamayla biraz zorlansa da, ortam ışıklarından gelen parlamayı takdire şayan bir şekilde idare ediyor, bu nedenle spor izlerken olduğu gibi aydınlık odalarda gerçekten öne çıkıyor. Ayrıca, harika kontrastı ve belirgin çiçeklenmeye rağmen iyi HDR parlaklığı sayesinde karanlık odalarda da öne çıkıyor; bu TV'de siyahlar, ekranda parlak vurgular olsa bile son derece derin. Renkli bir TV, ancak HDR'de çok doğru değil; renk tutkunları en iyi deneyimi elde etmek için bu TV'yi kalibre ettirmek isteyebilir. İşlemcisi genel olarak iyi, bu nedenle yetersiz içerikleri bile oldukça iyi işliyor.
Artıları
• Yüksek siyah seviyeleri, odanın bağlamı ne olursa olsun derin siyahlar sunar.
• Oldukça renkli, özellikle HDR'de.
• HDMI 2.1 bant genişliği, 4k @ 144Hz veya 1080p @ 288Hz'e kadar ve VRR desteği.
• İyi aydınlatılmış odalar için SDR'de rahatlıkla yeterli parlaklıkta.
• Daha aydınlık odalarda siyah seviyeleri ve renkler derin ve canlı kalır.
Eksileri
• HDR ön kalibrasyon doğruluğu vasatın altında.
• Parlak ışıkların veya pencerelerin tam karşısına yerleştirildiğinde bir miktar görünür parlama meydana gelir.
Tcl c7k (q7c) nin özelliklerinden görüldüğü üzere qn80f nin dengi değildir, ondan cok daha iyi bir TV dir.
Şu sıralar 61.5 k ya satılmaktadir hocam.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________
-
www.vatanbilgisayar.com
Philips Ambilight TV 75MLED950/12 fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dahttps://www.vatanbilgisayar.com/philips-ambilight-tv-75mled950-12-4k-qd-miniled-194cm-75-smart-dolby-atmos-tita.htmlBu Philips mini led nasıldır acaba?
_____________________________ -
Tek bir soru sorayım. Neden panel bilgilerini vermiyor sır gibi saklıyor. Yani aydınlatma sayısı ve nitt oranı. Aynı şekilde samsung ve LG de sır gibi saklar. Nedeni şu; aydınlatma sayısı ve nitt oranını açıklasa hangi tcl panelini kullandığı ortaya çıkacak. Ona göre pahalimi ucuzmu bilebileceğiz
Anladım, bu durumda tcl mi bakılmalı?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Tcl de şu an 65q6c modelinin fiyatı uygun. 75 inç modeller ise gereksiz pahalı. 75 inç alacaksanız bekleyin derim
İlk hedef 85, plase 75 inç ama 65 üstüne çıkınca yarı yarıya fiyat artıyor. Mecbur bekliyorum.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Tcl 75c7k veya q7c de indirimler bekliyorum. 85 fiyatı hiç düşmez. Çünkü stok az, geliyor
Teşekkür ederim, süre ile ilgili bir bilgi ya da fikriniz var mı?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
İnanın fikrim yok. Adamlar dünyaya tv yetiştiremiyor. Ayrıca samsung, LG, Sony, phillips, thomson, xiaomi paneli onlardan alıyor. Dolayısıyla bizim satıcılar stok bulamıyor. Bu da fiyatı yükseltiyor. Stoklar artınca fiyat düşecektir. Ben bu fiyatlardan asla almam. 75c7k 70 bine düşecektir. Yok yılbaşı olmadan alalım diye bir telaş var. Hiç gerek yok
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt