Şimdi Ara

Ehliyet 01.06 gözlük veya kontakt lensler kısıtlama kodu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
2
Favori
228
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • MS hastasıyım. Ehliyet kursuna kayıt olmaya gittiğimde aile hekimim tüm bölümlere sevk etmişti ve yaklaşık 7 ayda sağlık raporunu alabildim. Elektronik ve direksiyon sınavlarını tek seferde geçtim. 5 Aralık’ta ehliyet için nüfus müdürlüğüne gittim. Sağlık raporumda 01.06 – Gözlük veya kontakt lensler kısıtlaması bulunuyormuş. (Hayatım boyunca hiç gözlük veya lens kullanmadım)

Sağlık raporu için göz muayenesine gittiğimde doktor bana Gözlerin bozuk, şu numara gözlük al gibi bir şey söylemedi, sadece gözlerimin iyi olduğunu söyledi ve e-imza ile raporuma ekleme yaptı. Nüfus müdürlüğünde çevirmeye girersem gözlüksüz olduğum için ceza yazılıp yazılmayacağını sordum. Bir şey olmaz dedi ama baştan savmak için mi söylediler bilmiyorum.

Bu konuda bilgisi olan biri cevaplayabilir mi? Eğer gözlüksüz şekilde çevirmeye girersem ceza alır mıyım?

• Bu şekilde ceza yiyen kimseyi duymadım. Kendim de lens ile kullanıyorum, polisin gözümü kontrol edeceğini düşünmüyorum.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.