|
Bildirim

|
Wb zaten lgbt ve woke meraklısı. Netflix de bu işin kralı. Artık gelecek içeriklerde lgbt ve woke görmekten kusabilirsiniz. Ben zaten bu siyonistlere para vermiyorum. Cehenneme kadar yolları var.
|
|
Hollywood'un tamamı woke. Woke istemiyorsanız Hollywood yapımı izlemeyeceksiniz. |
|
Dc nin de içine edin tam olsun
|
|
Çeviri : Daha fazla lgbt uyarlaması görebiliriz.
|
|
Zenci Thor
Gay Iron Man Lezbiyen Black Widow |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
| _____________________________ |
|
|
|
Direkt önceden sinemaya yansıtılmış karakterlerin eş cinsel, siyahi, wheelchairlı olduğunu görmeyiz fakat multi evren senaryosunda her türlü varyantı deneyeceklerdir. Siyahi ve eşcinsel batman; kadın, siyahi, obez ve lezbiyen flash vs. vs. Bakalım nasıl bir şekil alacak, umuyorum ki bu dediklerim sadece sözde kalır da hiçbirini görmeyiz ama Netflix bu ne ümit etsen boş. |
|
|
Yeminle bilerek yapıyorlar. Saçma sapan filmlerle yıllarca piyasa değerini düşürdüler. Şimdide ucuza kapıyorlar. |
|
Dünyayı bize büyük gösteren o'nun büyüklüğü değil, bizim küçüklüğümüzdür (Şeyh Edebali) Sen nefsini hak ile meşgul etmezsen, nefis seni batıl ile meşgul eder. Suç her zaman başkasındadır; kendimiz her zaman masum, çalışkan, azimliyiz. Sıradan insanların büyük televizyonları, sıradışı insanların ise büyük kütüphaneleri vardır.
|