< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
| _____________________________ |

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
| _____________________________ |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
Özellikle son 1 aydır ortaya çıkan sorunların bir türlü tam olarak düzeltilmemesi nedeniyle farklı bir firmaya geçiş yaptım ve yaklaşık 2,5 senelik Fixnet maceramı sonlandırdım. Bir daha kesinlikle dönmeyi düşünmüyorum. Türknet'ten sonra kara listeme giren 2. firma Fixnet oldu. |
|
|
Millenicom'a geçtim, şuanlık memnunum. En azından Fixnet'teki gibi anlık internet kesintileri yok, stabil bir bağlantı var. Ancak konuşmak için biraz erken, çünkü henüz 4 gün oldu. En az 1 ay geçtikten sonra kesin fikrimi söyleyebilirim. |
|
|
İnternetim yok gibi bişey gidiyor geliyor ama youtube çalışıyor acayip birşekilde. 3 aylık süre dolsun direk değiştiricem . Bugün hiç internet gidip gelmedi . 02.01.2026 tarihinde. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reanimate -- 3 Ocak 2026; 0:18:54 > |
|
Hangi iss geçmek istesem soğuyorum merkür net yorumlarına baktıktan sonra bu konuya geldim şuan gigaspeed kullanıyorum akşam yoğunluk saatlerinde izmirde oturduğum bölgede her akşam 720p videolarda bile kasma donma sorunum var ve fixnet yorumları da pek iç açıcı değil gibi izmirde sorunsuz vdsl kullanan öneri yapabilecek olan varsa sevinirim |
|
İstanbulda netspeed var onda hiç sorun yaşamıyoruz . 7 aydır kullanıyoruz bir sorun yok . Bundan sonra ne olur bilmiyorum ama < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reanimate -- 12 Ocak 2026; 23:36:50 > |
|
En sonunda Türk.net e geçtim fixnet den oyunlarda gene loss vs olmaya başladı bende bıraktım düzgün çalıştığı dönemde türknet den daha düşük pingi vardı 4 5 ms ... ama akşam prime time da kapasitesi yetmiyordu sanırım çok fazla loss oluyordu siteleri yüklerken bile resimlerin yüklenmemesi durumu oluyordu . İlerde düzelirse tekrar şans veririm ping değerleri iyi . |
|