Şimdi Ara

10 bin TL civarı Mac uyumlu wifili çok fonksiyonlu yazıcı önerisi (Canon / Epson)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
161
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

MacBook kullanıcısıyım ve MacOS uyumlu, Wi-Fi bağlantılı, tarayıcı (scanner) özelliği olan bir çok fonksiyonlu yazıcı arıyorum.

Bütçem maksimum 10.000 TL civarında.

Genelde renkli çıktı alıyorum, o yüzden baskı kalitesi de önemli.

Marka olarak Canon veya Epson düşünüyorum.

Bu fiyat bandında Mac ile sorunsuz çalışan, renkli, tarayıcı + yazıcı bir arada bir model öneriniz var mı?

Uzun süreli kullanım açısından hangi marka daha mantıklı olur sizce?

Bana kağıt tepsisi ve bir kaç özellik de şart olduğu için bunu almıştım ama özel bir isteğiniz yoksa şuradan bir model seçip kendi sitesinde mac uyumlu yazıyorsa alıp geçebilirsiniz.

Maclerin sorunu yazıcının mac ile uyumlu olup olmaması değil, macin yazıcıyla uyumlu olmaması. Markaların kullanım süreleri genellikle aynı.

• Ben de aynı durumdayım. Canon sanki daha cazip geliyor şu anda. Pixma 3470/3480 var. Epson için şu atık kutusu sayaç sıfırlama vs durumu biraz tuhaf. Hangi devirde yaşıyoruz. Program bulacaksın, key bulacaksın veya yetkili servise götüreceksin. Canon bu konuda daha rahat. Mürekkep konusunda fiyatların çok farklı olacağını düşünmüyorum.

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.