Şimdi Ara

Acil yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
158
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba site çıkışından yola bağlandim ( gidiş- geliş) şeriti ortalamistim kontrollu cikis yaparak seriti ortaladim sol tataftan gelen arac diger seride gecerek onüme geldi ve aracin on tarafindan kazaya sebebiyet verdi burada suclu olan ben mi oluyorum acil yardim lazim neredeyse kendi şeridime gelmişken ve diger arac da obur seride geciyor burada suclu ben miyim %100 kusur bana mı veril… görsel paylasiyorum net bir sekilde
    ]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BekirEnes VDE9B -- 23 Ekim 2025; 15:5:53 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• hocam karşı araç kazaya sebebiyet vermemiş resime ve kurallara göre siz vermişsiniz trafik kurallarına göre bir caddeye çıkıyorsanız tali yoldan veya park yerinizden çıkacağınız cadde üzerinde araç gelmediğinden emin olup o şekilde yola çıkacaksınız,öbür aracın diğer diğer şeride geçmesi büyük ihtimal kapı kısmından vurmak yerine aracı çarpraz yapıp diğer şeride doğru geçip mümkün olduğunca vurmaktan kaçınmak ve hızını düşürebilmek için yapılmış gibi kusuru size %100 vermese bile %75 yazar diye düşünüyorum %25 diğer araçda hız varsa verilir diye düşünüyorum

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    Yoldaki hiz siniri 50 km fakat 2 seritli yol sol taraftan gelen arax isiklardan donerek geliyor, ve ben o anda yolu tamamen ortalamisim karsimdaki kisi fren yerine gaza basti onume gecti onden ben vurdum %50 %50 verilme ihtimali varmidir?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

21 yıl önce açıldı
    (((acil yardım)))
    20 yıl önce açıldı
    ARKADASLAR LÜTFEN YARDIM ACİL
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.