< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Patrick_Yıldız -- 1 Temmuz 2025; 19:12:26 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Jadeaudıo Ja11 Dac çipi PCB bağlantıları hakkında
-
-
Baağlantıları söktüğünüz yerdeki renkli hatları diğer yöne doğru izlesenize.
_____________________________ o\!/o -
Selamlar,
Aynı şekilde ben de söktüm ancak pin yapısını bulamadım. 6 pinli jack konnektörlerinin genelde fazladan güç verebilmek için o şekilde kurgulandığını biliyorum.
Ancak maalesef devredeki pinlere yeni kablo lehimlerken kontak noktaları koptuğu için tamir edemedim. Aklınızda olsun tamir edecek olursanız çok kalın kablo kullanmayın 65w type-c gibi. Kalın olanlar ağır gelip kontak pedini koparıyor.
Zaten elinizde jack kısmı da vardır ama sanırım yeşil ve mavi kablolar data kabloları ve jackın üstündeki 2 pin e bağlanıyorlar. Sağ ve sol.
Altta 4 pinli kısımda ise iki kenara devrenin en kenarlarındaki kablolar giriyor. Ortaya da siyah ve beyaz geliyor diye düşünüyorum. Maalesef jack ı sökerken göremedim kabloları.
Eğer jackı sökerken kabloları tespit edebildiyseniz yazarsanız çok sevinirim
_____________________________ ***AMD Ryzen 5 1400 with Gelid Tranquillo*** ***MSI A320M PRO-VH Plus*** ***GSKILL RipjawsX 2x8GB 3000 MHz*** ***2xSeagate 500GB Raid 0***WD Green 240GB Sata SSD***MSI RX570 Armor OC*** ***Deep Cool Smarter*** ***COUGAR CM Power 700W PSU***
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler