|
-
Merhaba,
İstanbulda olmadığım için 1. sorunun cevabını veremiyorum.
2. soru için fuse tap gerekiyor ben amazondan uygun fiyata almıştım. Taktıracağınız yer de belki tedarik ediyordur.
3. soru için ise yabancı forumlarda sorun yaşayanlar olmuş. içerisinde m2 ssd olanlar önerilmiyor bu gibi küçük cihazlarda sorun yaşanabilir. Denemek lazım. Ben Sandisk Extreme aldım. önce kutudan çıkan kısa kabloyla kullandım ve güneşliğe sıkıştırdım ama hem güneş hemde cihazın ssdye yazmasından kaynaklı inanılmaz ısınıyordu. mecburen viofonun uzun kablosunu alıp (diğer kablolarda da sorun cıkabiliyor diye) torpidoya koydum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hiraeth35 -- 17 Eylül 2025; 14:15:52 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Ssd kaydından memnunmusunuz acaba ? Kayıtları kontrol ettiniz mi herhangi bir kayıp var mı ? Devamlı kayıt halinde olup disk üzerine yazma işlemi olduğundan herhagi bir ısınma durumu oluyor mu sıcaklığı kontrol şansınız oldu mu ?
_____________________________ -
arkadaslar almayi dusunuyorum bende memnunmusunuz
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Kusursuz bir kamera. Bütçe varsa hiç düşünmeden alın.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ ... -
Viofo A329 ışıkta beklerken görüntü bu şekilde. Kamerada polarize filtre takılı ve araç camı temiz değil. Fikir vermesi için paylaşıyorum.

_____________________________ ... -
Işıkta beklerken arka kameradan örnek.

_____________________________ ... -
(Diğer konuda da paylaştım. Burada da bilgi için kalsın.)
Tek sorun gece hareket halinde plakaların parlaması. O da bu işin teknolojisi nedeniyle çok zor bir konu.
Karanlıkta detay alınması için kameranın sensörü daha fazla enerji çekerek görüntüde kumlanmaya sebep oluyor. Bu kumlanmayı azaltmak içinde yazılımsal olarak kumlanan pikselin yanındaki pikseli kumlanan pikselin üstüne işliyor. Plakalarda far vurduğunda direk parlaklığı arttığı için plakanın siyah yazılı kısmı beyaz parlamanın arasında kaybolup gidiyor. Plakaya direk vuran ışığın parlaklığı, plakanın metalinin parlaklığı gibi bir sürü etki var bu konuda. Gece hareket halinde plaka okumak biraz şans işi.

_____________________________ ...
-
Hayırlı olsun , bende bugün A329S üç kameralı sipariş verdim.
Ssd düşündüm ben de fakat ,Yazın sıcaklarda SSD problem çıkarmaz mı , güneşte park halinde kalırken mesela? 2 TB ssd ile kaç saat kayıt yapıyorsunuz ?
Bir de gece polarize filtreyi çıkarıp bu şekilde filtresiz plaka okuma performansına baktınız mı hiç?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilgili_bilgili -- 12 Kasım 2025; 1:42:54 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki

kullanıcısına yanıt