Şimdi Ara

🎉 KONYA'YA TURKNET GİGAFİBER GELİYOR! 🎉 (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
5
Favori
4.236
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Ana omurga tamamlandığı için çalışan görmek zor yalnızca sokağı aktifleştirecekleri zaman gelirler yani %80 den fazlası tamamlandı ama hala aktif edilmiyor.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Altay1111 -- 4 Aralık 2025; 11:33:38 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MasterRoshi -- 22 Ocak 2026; 15:58:38 >
  • KadircanSalman_ kullanıcısına yanıt
    Öncülük ettiğiniz konuda ayda bir bile olsa acaba ne olmuş kim ne yazmış olabilir diye kontrol etmek de mi zor geliyor. Anlıyorum yoğun olabilirsiniz ama burada sizden cevap bekleyen de bir insandır bilgi vermek zor olmamalı biz de bu beklentiye 2 3 ayda girmedik ben tam 4 yıldır konyaya da planlama gelsin diye uğraşan birçok numaradan arz ettiren biriyim daha bursaya adam akıllı ayak basmamışken başvuru yapıyordum ümitsizce acaba bir gün bende kullanır mıyım diye ve yıllar sonra geldi hatta apartmanımda sadece bağlanmadı ve bilgi yok türkneti aradığımda sizin orda kazma bile vurulmadı diyor ki bu süreci hangi gün kutunun geldiğini hangi firma tarafından takıldığını takibini yapan benim elinizden hiçbirşey gelmiyor olsa bile bilgi vermek cidden zor olmamalı...

Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.