|
Sen o ruh haline giriyorsan bilmem ama benim kimseye üstünlük kurma çabam yok. Ben fikirlerimi söylüyorum sen fikirlerini söylüyorsun. Sana göre benim o başlığım yanlış bana göre doğru bu kadar basit. Bu ülkede hepimiz ermeniyiz diyen ziniyetin sorunlu olduğunu söylüyorum. Ermeni hassasiyeti kadar bu ülkede yapılanlara hassasiyet duymuyorlar. Bunu sadece bunda değil TTB(terörist tabipler birliği) başkanı olan kadın TSK kimyasal silah kullandı diyebilyor. Ve buna destek olan kim chp hdpkk bebek katili terör zihniyeti, aynı şekilde bugün mesela yada geçmişte Hocalı katliamına hiçbir baro tabipler birliği tepki göstermezken bildiri yayınlamazken şuan gördüğüm kadarı ile İstanbul 2. baro bir etkinlik yapıyor neden? ayrıca nerede Türkiye nin alehine bir faaliyet varsa hesini destekleyen yine aynı gürühlar. Aynel Arap da TSK operasyonuna itiraz eden aynı zihniyet. YAni ben birşeyi dallanıp budaklandırmıyortum olanın çerçevesini çiziyorum haa çerçeve geniş ise oda o zihniyetin sorunu Bir soykırıma katliama ülke çıkarları için ses çıkartılmamasını "normal" görüyorsan senin insanlık problemin var demektir. O zaman Hocalı katliamına yada buna benzer katliamlara ses çıkartılmamasını ülke çıkarlarına bağlayıp birşey emememiz lazım. Filistinde ermenistanı ülke çıkarı için estekiyor deriz o zaman destekliorsa yanlış yapıyor yapmamalı derim. Ama bu oradaki katliamı hoş görmeyi onaylamayı yada ses çıkartmamaya sebep olarak gösteriilemez. |
|
BAKARA suresi 114. ayet || Allah'ın mescitlerinde O'nun isminin anılmasını engelleyen ve ibâdet yerlerinin harap olmasına çalışandan daha zâlim kim olabilir! Böylelerinin, oralara korku içinde girmekten başka bir hakkı olamaz. Onlara dünyada bir rezillik, âhirette de büyük bir azap vardır. |

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt