< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reasonable Doubt -- 5 Ağustos 2025; 11:8:3 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Call of Duty Black Ops 6 {PC ANA KONU} {Çıktı/2024} (16. sayfa)
-
-
Steam TL ikende activision pek indirim yapmadı hocam bayadır istek listemdeler. cold war alcaktım hep aynı indirimi yapıyorlar standart. indirimli halide pahalı zaten. Gamepass ten oynayınca steamden alanlarlada karşılaşıyoruz sanırım. bir ay denemek için alayım madem.
yeni oyunlar hızlı da gerçekçilikten uzak multiplayer delisi ful odaklı oynamaya teşvik ediyor. battlefield ta öyle curcuna.
CS2 ve pubg gibi gerçekçi hızlarda olmasını beklerdim. neyse gençler takılsın yat kalk sürün :D
_____________________________ -
-
Bir süredir oynamıyordum bugün biraz oynadım oyun gayet iyi durumda. Sonradan güzel haritalar getirmişler yıllar sonra anca anlıyorlar oyuncuların ne tür haritalar istediğini. Oyuncu sayısı falanda iyi şu an bu oyunun üstüne black ops 7'yi çıkarmanın anlamı ne ki?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Tps kamera açısında oynadımiz mod hangisiydi ya
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Duymayan kalmamıştır ama hikaye modu dahil 1 hafta bedava oluyor

_____________________________ Sonyboy kudurtucu.
Bu kullanıcı, profil detaylarına sadece yöneticilerin erişebilmesine izin verdi, bu nedenle görüntüleyemiyorsunuz.
FIFA Online 4 [ANA KONU] -
bf 6 2-3 aylık bir oyun olmuş cod yine rahat kazanan bir oyun olur activision bu işi biliyor codun yanına geçemiyorlar ^^
Oyunu dbd'ye çevirmişler. Jason, Chucky, Predator.. Eline testere alan stakeout giriyor mevlana gibi dönüp birbirini kesiyorlar. Deli gibi de satıyor adamlar sadece Amerika pazarı yeter bunlara başka ülkelerde oyun satmış falan çok umrunlarında olmaz.

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki