Bildirim
The Night Agent (2023 -) | Netflix (2. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Spoiler,
mesajı görmek için tıklayın.yav iyi hoş da senaryo bazen sıkışınca amaan diyip geçiyorlar hep. sezonun başında güven ile ilgili bi ton muhabbet döndü şimdi son bölüm kadın peter'ın yaptığı tüm uç şeylere rağmen güvendi bi de ikili oynayacağına inanıp adamı saldı hemen. kadının tanıtıldığı karakterle alakası kalmadı _____________________________ -
-
Dizi beklediğimden çok daha iyi çıktı. Zaman öldüreyim diye bir şana vereyim demiştim. Klasik casus filmidir diye düşümdüm. Ancak, konu itibariyle oldukça akıcı ve sarıyor. Tavsiye ederim.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ 
PENTAX K10D
PENTAX DA 18-55mm 1:3.5-5.6 AL - PENTAX 50 - 200 mm F4 - 5.6 - PENTAX SMC-A 50mm F1.4 - PENTAX Battery Grip D-BG2 - PENTAX D-LI50 x 2 - PENTAX IR Remote Control - YONGNUO YN-460 Speedlight Flash - SLIK U7700 - 52mm CPL - UV - +2, +10 CLOSE UP - Lowepro Singshot 200 Aw -
yeni başladım 2. bölümdeyim
bence hain
Spoiler,
mesajı görmek için tıklayın.sekreter kadın. _____________________________ 
" - Vatana ihanetin nedeni olmaz, er ya da geç bedeli olur. "
-
- sezonu elimde telefona bakarak bitirdim, 2. sezon bundanda kötü. Ben beğenmedim genel yorumların aksine. Baya çerezlik dizi bu, ekrana kitlemiyor pek.
Bu tarz dizi seven varsa en azından iyileri mevcut. Jack ryan, Lioness vs
_____________________________ -
bomboş tırt dizi valla başladığım işi bitirme inadım olmasa çoktan bırakmıştım. başrol karı da adam da bomboş çar.
2. sezonda tırt başladı. 2.3. bölüm sezon finalini yazarım buraya..
akasya durağı sinanın maceraları giriş, gelişme ve sonucu daha az tahmin edilebilir.
3.sezon 19 Şubat'ta geliyor.

NetflixyoutubeWhat began with a call, became a calling. The Night Agent - starring Gabriel Basso as Peter Sutherland - returns February 19, only on Netflix. Watch on Netflix: https://www.netflix.com/title/81689486 About Netflix: Netflix is one of the world's leading entertainment services, with over 300 million paid memberships in over 190 countries enjoying TV series, films and games across a wide variety of genres and languages. Members can play, pause and resume watching as much as they want, anytime, anywhere, and can change their plans at any time. The Night Agent: Season 3 | Official Trailer | Netflix https://www.youtube.com/@Netflix Peter teams with a reporter to expose the elusive Broker and stop a terrorist attack, unaware that a powerful conspiracy is plotting to bury the truth.https://www.youtube.com/watch?v=1F6BCHAfGDc
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Heather Mason -- 21 Ocak 2026; 17:14:32 >_____________________________
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki