Şimdi Ara

MAX PAYNE 1&2 REMAKE [PC ANA KONU] (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
71
Cevap
5
Favori
5.266
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
3 oy
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ne firmaymışsın be Rockstar, kazandığın paranın haddi hesabı yok. Dünyada cenneti yaşıyorlar resmen.

Bütçe de zaten baya yüksek Rockstar sağ olsun dolayısıyla efsane bir şey gelecek gibi

Rockstar geliştirseydi kendi RAGE motorunu kullanırdı, ama Remedy geliştirdiği için Alan wake 2'de ki Nortlight Engine isimli kendi oyun motorlarını kullanıyorlar sanırım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Evet Nortlight Engine ile yapılacak

Release in Q3'26-Q1'27

MAX PAYNE 1&2 REMAKE [PC ANA KONU]

https://ir-cdn.inderes.com/assets/remedy/reports/remedy-release-of-control-resonant-marks-turning-point-in-investment-story.pdf

Ain't about money. For Yakuza, it's all about power. Those that lose power have to give way to those that have it | 真島 吾朗

• R-10 kullanıcısına yanıt
    2027 ilk çeyreğinde çıkar bence. Valla çok sevindim bu aralıkta çıkacak olmasına. Ben şahsen gta 6 dan çok çok sonraya bırakırlar diye korkuyodum. Müthiş haber 🙂

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Remedy'ye bak, 6 ay arayla iki AAA oyun çıkartacak. Geçenlerde Alan Wake 2 Epic Exclusive oldu diye firma bayağı zorlanmış haberleri çıkmıştı, yastık altını bozdurup mu giriştiler ne yaptılar.MAX PAYNE 1&2 REMAKE [PC ANA KONU] Neyse, her türlü güveniyoruz. Özellikle Grafik ve Fizik motoru konusunda Max Payne Remake aşacak gibi.MAX PAYNE 1&2 REMAKE [PC ANA KONU] 

Hocam remake öncesi yarım kalan bir işimiz var diyebilir miyiz ? Ben başladım sizide beklerim :D

MAX PAYNE 1&2 REMAKE [PC ANA KONU]

Ahah, üçüncü oyunu PC'de hiç oynamadım o yüzden bende direk sıfır bütün başarımlar hocam.MAX PAYNE 1&2 REMAKE [PC ANA KONU] Bazen PC'de bitirme düşüncesi de gelmiyor değil ama. Gel gelelim RE Requiem'in çıkışına 1 ay kalmışken kapsamlı bir oyuna girmek istemiyorum, zaten Şubat ortası küçük bir yurtdışı seyahatim de olacak bir kaç günlük. Bu arada baktım da Multiplayer başarımları da varmış, oyuncu bulabilir miyiz o da var.

950 civarı oyuncu görünüyor Steam'de ama ne kadarını Multidir bilmiyorum. X360'da bir kaç el maç atmıştım, pek keyifli gelmemişti gibi hatırlıyorum.MAX PAYNE 1&2 REMAKE [PC ANA KONU] MAX PAYNE 1&2 REMAKE [PC ANA KONU] 

• FORZAFATHER F kullanıcısına yanıt
    Requiem öncesi tavsiye etmem hocam Hikaye modundakiler kısa sürüyor maksimum 20 saat ama grind kısmı var orada yapılacak tonla şey var. Birde arcade bölümü var. Orada da zamana karşı oyunu bitiriyorsunuz. Ölürseniz en başa atıyor yani zamana karşı speedrun. Online tarafta ise toplam 30 tane başarım var. Oyuncu bulma konusunda sıkıntılar var onuda bir türlü çözeceğiz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.