Şimdi Ara

**VİESSMANN VİTODENS CONNECT** Kullanıcıları (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
176
Cevap
8
Favori
21.123
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
Giriş

Peki kaçağın tesisatta mı yoksa kombide olduğunu nasıl anlayabiliriz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Kombinin altında kalorifer gidiş ve dönüş için 2 vana varsa,( en solda ve en sağda)ki her tesisatta olmuyor bu iki vanayı 1 hafta kapatacaksınız 1 hafta sonra açtığınızda bar düşükse tesisattandır

**VİESSMANN VİTODENS CONNECT** Kullanıcıları

"Türklerin yaşadıkları her yer misak-i milli hudutları içindedir". Mustafa Kemal Atatürk
  • disintegration kullanıcısına yanıt

Benimkinde sadece en sağda iki vana var. Çıkışı 2 m ilerdeki kolaktörden de kapatabilirim. Bunları kapatırsam sıcak suyu kullanmak isteğimde problem olur mu? Ya da kombi kendi kendine devir daim yaparsa çıkış kapalı olduğu için pompayı patlatır mı? Fotoğrafta görülen kırmızı ve mavi vanaları sırayla kapatıp günlük test etsem olur mu acaba?

**VİESSMANN VİTODENS CONNECT** Kullanıcıları

• scoopi kullanıcısına yanıt

Pompa neden patlasın

Bir günde kaçağı tespit edebilir misin? Belki çok küçük bir kılcal kaçak var . Bir gün az en az 2-3 gün denemelisin ama ilk önce 1 gün deneyebilirsin

Kollektördeki bütün vanaları kapat

İnşallah kollektör ile kombi arasındaki beyaz borularda kaçak yoktur

Sıcak suyu kullanabilirsin

"Türklerin yaşadıkları her yer misak-i milli hudutları içindedir". Mustafa Kemal Atatürk
  • disintegration kullanıcısına yanıt

kombiyi sabah evden çıkarken kapatıyorum yani ısıtmayı. Akşam eve gelince yarım günde 0,5 bar düşmüş oluyor. Ama normal ısıtma devredeyken günlük 0-2 veya 0-3 bar düşüyor. Bu durumdaki düşüş normal değilse bir günde farkedilebilir o zaman.

pompa patlar mı demekten kastım çıkış vanalarını kapatınca ısıtma bazen kendiliğinden devreye kısa süreli girdiği için sordum. Su akışına izin vermeyeceği sorun olur mu yani

24 saat vanaları kapatın pompaya birşey olmaz

• Bir sene sonunda hemen su akıtmaya başladı zaten yorumlarda okumuştum, boru değişimi yaptılar garanti dahilinde ve sorun düzeldi, garantiyi de uzattım o yüzden, nolur nolmaz.

7800 TL ye 2 sene garanti uzatma ve 2 ad Kombi bakım hediye verdiler . 9 aya kadar da vade farksız kampanyaları varmış . Ben de hemen yaptırdım . Cumartesi günü de servis gelip bakımı yaptı.

Yaptırmak isteyenlerin bilgisine ...

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Gelen arkadaşa onu da sordum , 2300 TL+KDV dedi . Dışarından birine yaptırılsa fiyatlar nedir araştırmak lazım . 25 dakika sürüyor 6 farklı işlem yapıyorlar . En son da kompresörle hava bastı kombiye .

Anladım üstadım bu bakımları yıllık yaptırmasak sorun olur sanırım bende uzatayım garantiyi bari.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Hocam güncelleme geldi vicare termostat artık kolayca ekleniyor.Ancak net olarak şunu söylüyorum.Ekranının olmaması hassasiyet ayarının olmaması ve çalışma aralığından ötürü kesinlikle tavsiye etmiyorum.Ben sonoff ürünü kullanıyorum evimde denemek için almıştım.Daha öncesinde ise cosa kullanıyordum.Net alacak kişilere cosayı tavsiye ederim.Haftalık program anlık evin sıcaklığı ve çalışma aralığı için eniyisidir. Kablolar siyah kapak altında bulunan sol üste bir köprü var o köprüyü söküp oda termostatını bağlıyorsunuz servise gerek yok.**VİESSMANN VİTODENS CONNECT** Kullanıcıları 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selim20 -- 4 Ocak 2026; 15:40:55 >
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.