< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi michael scofield 88888 -- 23 Nisan 2021; 12:4:3 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Alien X vs Cosmic Armor Superman kim alır ?
-
-
senarist/yazar/yönetmen kimi isterse. En güçlü kahraman sanırım Deadpool, isterlerse bir karıncayı deadpoola karşı kazandırabilirler. Bu saçma karşılaştırmalardan ne zaman vazgececeğinizi hayretle takip ediyorum.
_____________________________ -
Alien-X'in en büyük featleri evren yaratmak birde tüm zaman çizgilerini silecek bir bombayı mı ne tanklıyordu o yüzden Multiversal+ falan maksimum tieri. CA Supo tüm Multiverse'ü hapsedip kanıyla beslenen Mandrak'ı yeniyor ve Multiverse'ün de üzerinde bulunuyor Hyperversal-Outversal bir şey olması lazım. CA rahat alır
Bende öyle diyorum.
Ama ben 10 fanboyları uzaylı X i TAA yla eşit falan buluyorlar.
(Hepsi degil tabi alınmasınlar şimdi
)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Haklısın ancak biz yazarın veya yönetmenin görüşüne göre yapmıyoruz bunları. 😊
Biz olan güçlerine bakıyoruz.
Örneğin :
Batman vs Green Arrow
Batman 10 yıl falan dövüş sanatlarına çalışmış, neredeyse 120 falan dövüş sanatı bilen birisi. (sayısını bilmiyorum)
Green Arrow ise 6 7 yıl adada geçirmiş eğitim almış birisi.
Yazar istese Green Arrow kazandırır.
Ama normal güçlerine göre Batman Alır.
Bence sende böyle yapmalısın.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
CAS çok ayrı bir karakter.Karakterden çok bir olgu gibi aslında.Hikayeyi ve yazarı hissedebilen, soyut kavramların bir olup somutlaşmasıyla ortaya çıkan bir varlık.Yani diğer karakterler gibi değil.Hikayenin farkında ve hikaye bitince kendide bitiyor.CAS'ın özü bu aslında.
Hikayeyi doğru anlayıp yorumlamak önemli.Yoksa yukardaki arkadaş gibi saçmalayabilirsiniz.
Alien-X en iyimser bakış açısıyla bile 2-B tier bir karakter.Ondan üstün 100 lerce karakter sayılabilir.Tabiki bu karakterlerden biri de CAS.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
saçmalamış yazmak yerine cevap vermeyi deneyebilirdin. doğru ama .d cası herhalde trans halinde anlayınca felan çok güçlü oluyor. 2-b dediğin alien x emin ol 10 milyar güneşten hasar almayacak bir karakter.
Cas Limbo'yu parmağında tutarken birandan da Alien X'i ve tüm Ben 10 evrenini tekler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Al işte sonra neden forumlarda tartışmıyorum.
DC'yi okumadın googledan baktın ve üstüne sadece sırf Alien X fanboyu olduğun için Final Crisis'i okudun ve kademe sisteminin nasıl çalıştığını bilmeden Nil'i ve Cas'ı kendi kafana göre çürüttüğünü zannediyorsun. Ben sana burdan bir cevap versem mishal Bleed'in 4 boyutlu olmadığı ile ilgili aksine bir curutme bulmak icin Google amcandan seneler once curutulmus seyleri alıp bana cevap diye sunacaksın ve bende sinirleneceğim.O yüzden sana buradan yaza yaza anlatmanın boşuna olacağını bikiyorum.
Senin gibileri çok gördüm ben artık tek bakışta anlıyorum ne cins olduğunuzu. Hadi bana dediklerimin aksini kanıtlada DC de sesli konuşma davetimi kabul et Erdem#9697. Sana yanlışlarının hiçbir kaynaktan bilgi almadan tek nefeste anlatabileceğimi idda ediyorum. Hadi gelde bir popo et beni. Zaten Dc ismimi verince aşağı yukarı kim olduğumu anlamışsındır diye düşünüyorum. Ha bu arada seslide izin isteyip kaynağını da gösterebilirsin onda tabiki sorun yok.
4 mesajın var,yenisin ve ben daha bu hafta Alien X fanboylarının tier 5 Cas duyuyorum 😄 Yahu zaten aktif değil eskisi gibi burayı bari salın.
Birde googledan okumadiğin crlere bakıp okuyanlara karşı "düzgünce cevap verseydin bari" deyip boşuna kanserliklerinizi gizlemeyin.
@Shrimp61 hocam ben bu tayfa ile cok muhattap oldum zamanında sende ekleyebilirsin beni beraber bakarız bakalım cidden final crisis harici bir şey okumuş mu ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
-
Bgy Karma'da yokum bile ss at bakalım 😆
13 yaşındaki Kerem Parker bebesi seni arkamdan dalga geçenlerin hiçbiri çizgi romanlara hakim bile değil.Ki,dc grubun 10 kişi ve hepsi 15 yaşında bebelerden olusuyor.Ha Marvel'e hakim olan arkadaşın var bir tane o da beni dinleyince anladı zaten senin nasıl bir çatlak olduğunu.
Kademe sistemi diyeceğim tabiki o kullandığın outerversal ve high outerversal terimleri senin o rezil edilip ban yediğin vsb kademe sistemine ait terimler bunu bile bilmiyorsun daha 😆
Limbo'nun Thought Robot ölçeklememle alakası bile yok. Hadi ss at varsa görelim. Hazır burda kimse ne oldu ne bittiğini bilmiyor iftira ve yalandan sallama cümleler kuruyorsun çakala bak.
Yahu madem biryerlerden feat alıyorum gel kardeşim sesliye korkma o zaman bak herkesin önünde dc verdim. Google olmadan kim ne kadar biliyormuş görelim.
Junk ne hayatımda duymadığım bir yer ve neresiyse alayıniz gelin Türkçe, İngilizce farketmez hepinize başarı ve ölçekleme kurallarını öğreteyim.
Naruto'cu ve Jahrein'ci mi ?? Olum sen ne yaşıyorsun git sütünü içip emziğini al. Naruto'cu da, Jahrein'ci de değilim ki hayatımda izlemedim Jahrein'i, Naruto'yu ise izleyip bitirdim diye de Naruto fanı olmuyorum ve bunlardan birinin fanı olunca ne oluyor onu da anlamadım. Yalan söylüyorsam varsa ss at hadi o popon yiyorsa 😉
Yaptığın scale dediğin şey değil mi ? Alien X evrenin sanat tasarımını ve karakterlerin sesini değiştiriyor, yazarı etkiliyor bu yüzden de High 1-A dediğin mi ? Bunlar direk gerçeklik ve ses manupilasyonu sadece. Ki sen bunu direk vsb de crt açtığında ise adamlar senle vsb tarihinde gorulmus en buyuk dalgayı geçti.
Kanka benim 400 kisilik 2 tane grubum var ve kademe sistemini öğrettiğim bu uyelerin icinde Vsb'de şuanda birçok evrenlerde "bilgili kişi" sıfatı taşıyan, o evren hakkında revizyon konusu açıldığında bürokrat tarafından konu ile ilgili görüşü yazması istenilen adamlar. Ben dc den staff arkadaşlarıma göstermesem büyük ihtimal istediğin ilgiyi alamayıp başlığın kapatılacaktı bundan bile haberin yok senin. Benim şana falan ihtiyacım yok zaten ki yeterince sahibim.
Ha bu arada senin aksine ben ssleri sunayım da icraat yapan kim belli olsun
https://vsbattles.com/threads/i-think-alien-x-is-at-least-1-a-high.121111/
https://vsbattles.com/threads/alien-x-should-be-1-a-high.121117/
https://vsbattles.com/threads/alien-x-should-be-1-a-high-part-3.123201/
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________
-
Dostum en baba tieri o değil başlica varlık silme karşisindaki kişi ölümsüz olsa bile onun en azından duşunmesiyle varliğini siler, zaman kavramı kendi elinde evreni yeniden yaratırken zaman kavramı ve dengesini duşunmesiyle bozmuştu kader manipulasyonu karşidaki kişinin kaderini kendisi belirler, evreni yeniden yaratırken sadece en ufak düşünceyle evreni en ufak ayrıntılarına kadar mukkemmel yarattı ozaman en büyük duşuncesiyle neler neler yapar en duşuk duşunmesi multiversal ise en buyuğu hyperversal veya outerversal olabilir VE DAHA ÇOK ÇOK OZELLİĞİ VAR HEPSİ BİRBİRİNDEN GUÇLU İSTERSEN DEBATE ATALİM ORDA ANLATİRİM
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt