|
Engin Günaydın'ın başrolünde olduğu Gain dizisi 10 Bin Adım yayınlandı

-
-
çok iyi dijitalleşmeye devam millet durmak yok
-
Dikey format derken fragmanda ki gibi scope ekrandan mı bahsediliyor yoksa telefonu dik tutarak izleyeceğimiz ekrandan mı bahsediliyor
-
Format dikey ama fragman 16:4 -
Çocuk mu eğlendirecek 10 dakikalık bölüm ile? Millet geniş ekranda film izlerken sıkılıyor, bunlarda dikey format diyor.
_____________________________ Faniyim, fani olanı istemem.
Acizim, aciz olanı istemem.
Ruhumu Rahman’a teslim eyledim, başka istemem.
İsterim, fakat bir ölümsüz dost isterim. -
10 bin adım dizinin ismiymiş. Bende diyorum programı yürüyerek mi çektiler?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadrag -- 30 Aralık 2020; 21:21:37 >
_____________________________ rhpositive.com (Henüz boş)Yayında olan oyunlar:Collector:Android:https://play.google.com/store/apps/details?id=com.RHPOSITIVE.Collector -
Platform genelde dikey formatta yayınlar sunuyor. Ancak 10.000 adım yatay formatta. Bence güzelde. Kısa aralarda güzel vakit geçirilir.
-
Dikey format ne ya telefon veya tabletlerin video seyrederken yan tutulabildiğinden haberi yok mu bunların? ilgüçlük mü dertleri yoksa?
_____________________________ -
bu adamı hiç sevmedim, bunu da izleyeceğimi hiç düşünmüyorum. Konuya sadece bunu söylemek için geldim.
-
izledim eğlenceliydi, hap gibi içerik diyorlar ya öyle....
-
Film yatay formatta
-
tabletlerde çalışmayacak mı bu uygulama
10 dakikalık bölüm olması güzel 20 dakika da olabilirdi ama fazlası bu tarz uygulamalara uygun değil
kısa öz izledik bitti :)
-
Bu nasıl platform? İnternet sitesi yokmu? Twitter hesabı, instagram hesabı, youtube da sadece appstore/googleplayden indirebilirsiniz diyor. PC'de izlemek istiyorum kardeşim
İlk iki bölümünü izlediğim fena olmayan dizi.
_____________________________ SMH -
Harika olmuş aşırı beğendim. Zaten Engin Günaydın malum, Devin Özgür ile de güzel bir ikili olmuşlar. Platformda bir bu bir de Terapist dizisi favorim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Bunda format dikey değil yataya da alabiliyorsun -
ilk 4 bölümü izledim.dizi bence çok başarılı ama yatay çekilmiş.haftada 1 bölüm mü gelecek acaba
Dizi güzele benziyor Engin Günaydın ' ın oyunculuğu tartışılmaz. Son dönemde Netflix'te yayınlanan Azizler filminden sonra bu tarz platformlara daha fazla içerik çıkacağı anlaşılıyor. Gelişen bu teknolojide GAİN farklı bir bakış açısıyla geliyor.