< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Uzun süre sonra oyuna döndüm, Paladin'imi tam istediğim itemları bulup (unique itemlar) geliştirmeye başlamıştım. Bu sezon oyuna yeni özellik gelmiş sanırım. Sanctify. Okumadan deneyelim bakalım neymiş dedim. Boşluğuma geldi. Tüm itemlara bastım. Şu an itemlar kilitlendi. Geliştirme yapamıyorum |
|
|
Çok geç cevap verdiğim için kusura bakmayın. Titan bear ile başladım, onu söyle 75 80 lere getirdim 1.lvl den beri aynı şeyleri yaptığım için kabak tadı verdi bıraktım. Sonrasında ise Oracle (şaman ın Oracle karşısında hiç şansı yok maalesef) werewolf pet build i yaptım, ama gücü eşit dağıttım yani ne petler ne de karakter konu mankeni değildi, herkesin çalıştığı güzel bir karma grup oldular. Çünkü sadece kurtadam olunca köpekler ölüyordu, sadece köpeklere çalıştığım zamanda hasar veremedik. Tam fifti fifti yapınca güç dengesini o zaman yağ gibi aktı karakter. Onu da 88-89 gibi bıraktım. Sadece ssf oynayan ben icin epey iyi idi 2 build de. Bu aralar azar azar (çoğu günler açmıyorum bile oyunu) ise kalkanlı bloodmage oynuyorum, druid tarafındaki channeling pasifleri ve armor pasifleri ile. Hem tank hemde kalkana dokunduğu an civardaki her şeyin kanamadan patlaması da tatmin edici. Sadece ssf ve melee oynayan icin bu sezon güzel geçti diyebilirim. Ama druid in şöyle bir handikapı var ya da ben bulamadım, 1lvl de yetenekler ne ise son lvl de de aynı sadece daha hızlı daha büyük ama aynı. Bunu düzeltirlerse druid de güzel olur. Yoksa öncesindeki gibi herkes okçu ve büyücü oynamaya devam eder önümüzdeki sezon.. Edit: Burası diablo 4 konusuymuş. Poe2 deki maceram işte < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Brazian -- 28 Ocak 2026; 18:21:12 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
| _____________________________ |