Şimdi Ara

Red Dead Redemption 2 [PC ANA KONU] (874. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17.465
Cevap
148
Favori
852.712
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
37 oy
Sayfa: önceki 870871872873874
Sayfaya Git
Git
Giriş

Hocam teknoloji, yapay zeka konularına biraz ilginiz varsa bu sorunları kendinizde çözebilirsiniz aslında. Yapay zekadan yararlanarak mevcut Türkçe yamayı, oyunun güncel sürümü ile sorunsuz çalışacak şekilde ayarlatabilirsiniz. Sıfırdan Türkçe yamada yapabilirsiniz. (Tabii elde çevrilmiş kaliteli bir yama olduğu için o yamayı oyunun yeni sürümüne uyumlu olacak hale getirmek daha mantıklı olur.) Hocam yapay zeka modelleri, güzel Türkçe çeviriyor. Gemini filan Türkçe'ye bayağı hakim. Google çeviri gibi anlam sorunu, uzun cümlelerde sorun çıkarmıyor. Yapay zeka olduğu için biraz yorumlama, analiz yaptığından ötürü anlamsızlığı düzeltiyor.

Çeviri konusunda sıkıntı yok Türkçe yama bulunuyor fakat oyunlar güncellendiğinde dosya yapısı değişmiş oluyor bu nedenle yama kurulmuyor veya hata verebiliyor. Bunu yapay zekanın çözeceğini zannetmiyorum dil dosyası .exe içinde oluyor ve bilen biri bakması gerekiyor.

Tüm oyunların dil dosyaları belgeler klasörünün içinde txt dosyası şeklinde bulunsa daha iyi olurdu uyumsuzluk olmaz ve tüm oyunlar Türkçe olurdu.

Hocam yapay zeka direk çözmez ama yapay zeka vasıtası ile o dil dosyasını, oyunun güncel sürümüne uygun olacak şekilde tekrar paketleyecek program yaptırabilirsin. Hocam ben bu aralar oyun oynamıyorum ama yapay zekadan yararlanarak kod yazdırıp birkaç program yaptım. Ordan biliyorum. Kod yazma bilmeme rağmen, akla hayal edemyeceğim programları, yapay zekaya yaptırdım. O yüzden hani size teknolojiye, yapay zekaya merakınız varsa sorunu çözebilirsiniz demek istemiştim.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.