Şimdi Ara

f 10 5.20 i mi,5.20 d mi?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
509
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar,eminim daha önce soruldu ama eski konular ben yineden fikrinizi almak istedim.
    170 bin civarı bütçe düşünüyorum,m sport 2014 5.20 i vakum kapı ve hayalet gösterge olsun ıstıyorum şuan e 90 3.20 d kullanıyorum 2011 model,benzin beni üzermi ayrıca performans ,5.20 d 2012 model m sport var 170 civarı 2012 lerde hayalet gösterge varmı bilmıyorum ama aynı donanımlarda araç bulamıyorum siZin düşünceniz be olur?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fastforyou -- 20 Nisan 2017; 22:26:55 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Bu iş yapacağınız km'ye bakar senede 20 bin civarı yapıyorsanız dizele devam yok 10 bin civarıysa benzinli donanımlı araba daha mantıklı olur.

Orijinalden alıntı: bianconera

5.20i alırsanız şu anki yakıtınıza 1.5 katı ekleyin ona göre değerlendirin.2012 lerde hayalet gösterge yok bu arada.

Bu iş yapacağınız km'ye bakar senede 20 bin civarı yapıyorsanız dizele devam yok 10 bin civarıysa benzinli donanımlı araba daha mantıklı olur.

Benzinli aklıma çok yatmıyor aslında bütçeyi 190 lara cıkarıp dizel 2014 alacagım sanırım hayalet gösterge vakum kapı oluyor ama m sport donanımı alamıyorum

Yaşamda en önemli şey kazançlarımızı kullanmak değildir. Bunu herkes yapar. Asıl önemli olan kayıplarımızdan kazanç sağlamamızdır. Bu zeka gerektirir; akıllı insanlarla aptal insanlar arasındaki fark budur. William Bolith
  • quote:

Orijinalden alıntı: @p4p800se

5.25D xd yi neden düşünmüyorsunuz, o fiyata temiz bulunabilir. Şahsen benim favori aracımdır.

2014 altı olsun istemiyorum,majyajlı kasa olsun

16:10 YADA 16:9 ? NEDEN ?
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.