< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
Merhaba, Kargoda mıknatıslanmış olabiliyorlar. Servis demagnetize edebilir, açmadan yapılan basit bir işlem, ama dakikliğini kontrol etmek için bekletebilirler. Bu, iyi ihtimal. Sorun bu değilse, düşürmediyseniz, bariz bir kalite kontrol hatası var. Bence ilk günlerde görülen hatalarda iade talep etmek daha doğru. Bu fiyatlardaki bir saatte hiç olmaması gereken hata. |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SpEeDy! -- 30 Ocak 2026; 0:54:42 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Yedek parça olarak saat ibresi, özel tornavidalar sipariş etmiştim. Bayağı mıknatıslanmış geldiler, o kadar ki birbirlerine yapışıyorlar. Manyetizmanın büyüğü gümrüklerdeki taramalarda oluyor sanıyorum, çok sık rastlanıyor bu aralar, başkalarından da duyuyorum. Saat yenidir, çünkü model yeni. Bir sene var, yok. En şık modellerden biri bence, iyi günlerde kullanın. Yeter ki basit bir sorunu olsun, Seiko 'etachron' eşpamanlı (denge yaylı) maknizmalarda eşapman yayı yuvasından çıkar bazen, (taşınırken sarsıntıdan da olabilir), bir de manyetiklenme. Bir dakika gibi büyük sapma verebilecek basit sorunlar bunlar. 6R mekanizmalar da, malesef, hata oranı biraz yüksek mekanizmalar. Parçalar kaliteli, mekanik tasarımı uzun ömürlü olacak şekilde, ama yağlama hatası oluyor. El montajı değiller neticede ve otm. makineler biraz miktarları kaçırabiliyormuş. Bu bakımdan da değerlendirin bence, servis çabuk düzeltemezse koşulsuz değişim veya iade zamanını kaçırmayın derim. |
|