Şimdi Ara

A Knight of the Seven Kingdoms | HBO Max (2026 - ) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir (1 Mobil) - 6 Masaüstü1 Mobil
5 sn
77
Cevap
3
Favori
2.649
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Popüler Konular listesinde
55. Sırada  bugün en iyi #12
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

komik değil eğlenceli değil genelde yorumlar böyle sıkılarak izledim tek ufak çocuğu beğendim diziyi sırtlarsa o taşır

giriş bölümü hakkında notum böyle sonrasına bakacağız

hikayeye hiç bir etkisi olmayan bir sahne...

Egemenlik ve saltanat hiç kimse tarafından hiç kimseye, ilim icabıdır diye; görüşme ile, münakaşa ile verilmez. Egemenlik, saltanat kuvvetle, kudretle ve zorla alınır. Osmanoğulları, zorla Türk milleti'nin egemenlik ve saltanatına el koymuşlardı; bu musallat olmalarını altı asırdan beri devam ettirmişlerdi. Şimdi de, Türk Milleti bu mütecavizlerin hadlerini ihtar ederek, egemenlik ve saltanatını, isyan ederek kendi eline açıkça almış bulunuyor. Bu bir olupbittidir. Söz konusu olan; millete saltanatını, egemenliğini bırakacak mıyız, bırakmıyacak mıyız? Meselesi değildir. Mesele zaten olupbitti haline gelmiş bir hakikati ifadeden ibarettir. Bu, mutlaka olacaktır. Burada toplananlar, Meclis ve herkes meseleyi tabiî görürse, fikrimce uygun olur. Aksi takdirde, yine gerçek gerektiği şekilde ifade olunacaktır. Fakat ihtimal bazı kafalar kesilecektir. 1922 (Nutuk II, S. 691)
  • A Knight of the Seven Kingdoms | HBO Max (2026 - )

" - Vatana ihanetin nedeni olmaz, er ya da geç bedeli olur. "
  • Güzel bölümdü dizi bekleneni vaat ediyor

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

"The North Remembers"
  • 40 dk bölümde bari 2-3 dk aksiyon koyun. Dizi şovalye dizisi 2 -3 kavga vs olmaz mı.

bir ömür boyu yanlış silah kullanmış ve öldüğünde onu tanıyan/hatırlayan pek kimse olmamış.

eğer kendi silahını (!) kullansaydı, tüm Westeros'ta asırlar boyunca konuşulurdu  

siz birde netflix e geçince görün hbo yu

podrik den öncesi daha betermiş meğerse

PSN / XBOX / STEAM / YTUBE : ShinQda

LG Oled G1 - LG Soundbar GX - Playstation 5 Pro with Logitec / Razer / SteelSeries
  • adolf1 kullanıcısına yanıt

yemek yerken izlemek istedim ve karşımda bu sahne o an kapattım ve ne zaman izleyeyim belki güzeldir dememe rağmen bir türlü play tuşuna basamıyorum yani gerçekten şu sahnenin olmasının diziye ve izleyiciye kattığı şey nedir ? pislikten başka bir şey değil

CPU:Amd Ryzen 3900x | GPU:Evga Gtx 1070 ti | RAM:G.Skill F4 C16-8GTZNC 2x8gb 3600mhz | Anakart:MSİ MPG x570 Gaming Edge wi-fi | SSD:OCZ vertex 480GB | SSD2:Sandisk 480 GB|SSD3:Vaseky 500 GB | Kasa:Corsair 400 R | Monitör:Viewsonic 32'' 144 Hz 2K Monitör:Acergd245hq 120Hz 3d ready|Klavye:Corsair K55 | Mouse:Logitech G502| Kulaklık:Logitech g930 wireless ,Sennheiser PC 350| Mousepad:Logitech | Gameped:Microsoft xbox 360 gamepad |Ses kartı:Creative sound blaster z | Philips Hue play |
  • captanico kullanıcısına yanıt

İkinci bölümü de yemek yerken izlemeyin hocam, aman diyeyim o da sıkıntı.  

yok ya izlemek ne mümkün dizinin ismini bile duyduğumda o an aklıma geliyor midem kalkıyor , ordan sonrası yok bende

+18 ibaresi ile bir şeyler yerken izlemeyin yazısı koymaları şartmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi captanico -- 29 Ocak 2026; 19:18:59 >

CPU:Amd Ryzen 3900x | GPU:Evga Gtx 1070 ti | RAM:G.Skill F4 C16-8GTZNC 2x8gb 3600mhz | Anakart:MSİ MPG x570 Gaming Edge wi-fi | SSD:OCZ vertex 480GB | SSD2:Sandisk 480 GB|SSD3:Vaseky 500 GB | Kasa:Corsair 400 R | Monitör:Viewsonic 32'' 144 Hz 2K Monitör:Acergd245hq 120Hz 3d ready|Klavye:Corsair K55 | Mouse:Logitech G502| Kulaklık:Logitech g930 wireless ,Sennheiser PC 350| Mousepad:Logitech | Gameped:Microsoft xbox 360 gamepad |Ses kartı:Creative sound blaster z | Philips Hue play |
  • twitte kitaptan spoiler var özeti alta yazdım.

x (formerly twitter)
    Culture Crave 🍿 (@CultureCrave) on X
    https://x.com/CultureCrave/status/2016992191424684531

10-15 sezon civarı planlamış eleman. belli ki 2. bölüm gibi filler bölüm çok göreceğiz dibini sıyırmayı planlıyorlar.

- Ser Arlan yanlış kariyer seçmiş yazan var

- bölüm Ser Arlan'ın uzvundan daha kısaydı yazan var.

acaba 3. bölüm nasıl açılacak...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adolf1 -- 30 Ocak 2026; 8:31:5 >
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.