Şimdi Ara

MESAJ SAYIM ARTMIYOR(Yeni Üyeyim)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
426
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• konu dışı bölümlerinde artmaz
  • hocam topic başlığı mesaj sayım artmıyor diyosun mesajın ıcınde yönetici arkadaşlardan özür diliyosun. konu dışı mizah gibi bölümlerde post sayın artmıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ünal -- 5 Eylül 2006; 2:31:37 >
  • bu bölümde yani konu dışında mesaj sayın artmaz. Diğer bölümlerde artar
  • Yönetici arkadaşlar her sabah uyanınca senin attığın mesajları sayıp, mesaj sayını güncellerler. Ama sen de bi çetele tut ki hesapta bi hata yaparlarsa itiraz edersin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: HakikiVisco

Yönetici arkadaşlar her sabah uyanınca senin attığın mesajları sayıp, mesaj sayını güncellerler. Ama sen de bi çetele tut ki hesapta bi hata yaparlarsa itiraz edersin.

hatta odanın duvarına her msjdan sonra bir çizik at ben öle yapıyom
  • quote:

hocam topic başlığı mesaj sayım artmıyor diyosun mesajın ıcınde yönetici arkadaşlardan özür diliyosun. konu dışı mizah gibi bölümlerde post sayın artmıyor

Özür diliyorum çünkü bu tip şikayetler için bir bölüm olmalı diye düşünüyorum hocam.Ama ben biraz da tembellikten ve daha doğrusu bulamadığımdan buraya yazdım.Özrümün sebebi bu...

quote:

Yönetici arkadaşlar her sabah uyanınca senin attığın mesajları sayıp, mesaj sayını güncellerler. Ama sen de bi çetele tut ki hesapta bi hata yaparlarsa itiraz edersin.

Boş konuşanlara itiraz ediliyormu arkadaş...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    DH özel mesaj alamıyorum
    10 ay önce açıldı
    Üyelere özel mesaj atamıyorum
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • merak etme hocam herşey ıcın bir şikayet var. direkt modlara pm atarsan ya da bazı kurallar yazıyor oralarda yazıyor olması lazım. bende tam bılmıyorum. neyse herkese iyi geceler
  • Gereksiz bir topic, nasılsa ait olduğu yere gideceği için orada boş mesaj bulunmaz.

Yeni bir üye için bayaa iyi quote falan bilen bir arkadaşımızsın bravo.
  • feykdir o feeeeyk

şimdi feyk'in de n'olduğunu bilirse hiç şaşırmam..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Replica_Gun_Snatch -- 5 Eylül 2006; 2:50:46 >
  • Al benden de o kadar mesaj sayım 100ü geçti hala 12 yazıyor delirecem millet beni çaylak zannedecek.
  • benim msj sayım -25 eksik nie acaba.pazar gecesi 1514 dü,pazartesi sabahı 1489 olmuş.şaştım kaldım.sistemin savunmasını bekliyom

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hirotaro -- 5 Eylül 2006; 3:50:51 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Hirotaro

benim msj sayım -25 eksik nie acaba.pazar gecesi 1514 dü,pazartesi sabahı 1489 olmuş.şaştım kaldım.sistemin savunmasını bekliyom

Senin mesaj sayin -25 eksikse 25 fazla olmasi lazim...

Tamam tamam uykum geldi idare edin...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.