<Merve> Merhaba :) Ben Merve, bakalım beni tavlayabilecek misin... <aptal merve> tavlarım neden olmasın.. <Merve> olsun tabi :) <aptal merve> o zaman? <Merve> hemen mi? <aptal merve> evet <Merve> E iyi madem. <aptal merve> webcam varmı <Merve> Hareket halinde göresin geldi galiba. <aptal merve> evet seni ilk gördüğüm gündnen beri arzuluyorum <Merve> Sadece istemekle olmuyor. İlgini samimiyetle hissettirmelisin. <aptal merve> mesala? <Merve> mesela? hmm... <aptal merve> bilmiyomusun o kelmieyi <Merve> bildiklerimiz bilmediklerimizin yanında minnacık değil mi cici? <aptal merve> evet bencede öyle <Merve> Bazı şeylerin bencesi sencesi olmuyor. <aptal merve> ne gibi <Merve> beni tavlayabilmen için bunları senin tahmin etmen gerek. <aptal merve> hmm <Merve> Düşünmek zahmet olmuyordur umarım? <aptal merve> yoo <Merve> yoo demeden iyice bir düşün sen. <aptal merve> yoo <Merve> Aynı şeyleri mi konuşacağız? <aptal merve> hayır <Merve> yaa demek öyle <aptal merve> evet <Merve> anlıyorum <aptal merve> tamam <Merve> tamam dedin de, kadın ve erkek birbirini ne kadar tamamlayabiliyor ise ilişki o kadar idealdir diye düşünüyorum ben. aynı fikirde misin merak ettim... <aptal merve> evet aynı fikirdeyim <Merve> hemfikir olmak kadar güzeli yok :) <aptal merve> evet <Merve> hmm <aptal merve> hmm <Merve> Aynı şeyleri söyleyerek beni sıktığının farkındasındır umarım. <aptal merve> farkında değildim sorry <Merve> bu iyi mi kötü mü karar veremedim <aptal merve> iyi <Merve> e iyi tabii :) <aptal merve> :)) <Merve> güler yüzlü gördüm seni. <aptal merve> :D <Merve> Smiley kültürün geniş mi? <aptal merve> :) <Merve> Umarım yüzün hep güler. <aptal merve> sağol <Merve> :) <aptal merve> nerde çalışıyosun <Merve> Burada :) Lokasyon ayrıntısı vermeyelim. <aptal merve> tamam o zaman :) <Merve> o zaman dediğin bugün mü :) <aptal merve> evet :) <Merve> hmm <aptal merve> meşgul etme beni kapıtıyorum sayfayı bir daha sayfayı açmıycam şişme kadın ayyyy beni salon kadını çizgimden kaydırdın bee <Merve> kadınların çiçek oluşuna katılıyor musundur acaba
quote:
hey cici, burada soruları ben sorarım <orti> sor <Merve> sıkı dur, yeni sorularla geliyorum <orti> gel <Merve> nereye? <orti> soruya
Orjinalden alıntı: Arthas27Ortac
hey cici, burada soruları ben sorarım <orti> sor <Merve> sıkı dur, yeni sorularla geliyorum <orti> gel <Merve> nereye? <orti> soruya
<Yavuz>sus lan k*ş*r
<Merve>Dil peynirini tercih ederim.
<Merve> 15'lik chat kızları gibi uzatıyorsun ifadeleri
Bu söz çok hoşuma gitti.Tavlayamayınca deli oldum aaaaaaaa yazdım oda böyle cevap verdi
quote:
<Merve> türk pop müziği dinlerim. ya sen ? <müslüm> arabesk <Merve> minibüsünü nereye parkettin allah aşkına ?
<Merve> Merhaba :) Ben Merve, bakalım beni tavlayabilecek misin... <mirwe> salak zaten sen beni tavlamıştın <Merve> hımm valla istesem dakikada yapardım ama seni tanımıyorum etmiyorum canım <mirwe> kıt hafızan var da ondan <Merve> sana sponsorumuzu tanıtayım: pek çok sektörde firmalardan fiyat teklifi alabileceğin Uygun teklif. Tıkla! <mirwe> haha tıklamam sen tıkla <Merve> Chat diyarlarında çok garip gülüşler de türedi ya. <mirwe> senin gülüşün gibi mi <Merve> merak ettim de benden nasıl haberdar oldun? <mirwe> alt komşun söyledi <Merve> komşuluk da kalmadı bu devirde <mirwe> yoo alt komşunla hep seni kaynatıyoz <Merve> komşuluk da kalmadı bu devirde <mirwe> aa yolarım seni bu ne böyle <Merve> bir kadını etkilemek için neler yaparsın? <mirwe> seni <Merve> beni mi? emin misin? <mirwe> hayır mirveyim <Merve> anladım <mirwe> bence anlamadın <Merve> siz erkekleri anlamak bazen gerçekten zor oluyor <mirwe> salak ben kızım <Merve> hemcinslerimle de aram iyidir <mirwe> noolu sustun bakıyorum:D (burada soruma cevap vermemişti) <Merve> beni hiç sevmiyorsun... <mirwe> sen beni sevmiyosun paçozzz aaaaaa <Merve> bu kadar çabuk seveceksem sevgiyi anlamsızlaştırmış olmaz mıyız? <mirwe> olmayız bacım <Merve> bacılıktan yavruluğa terfi etmeyelim iki dakika sonra? <mirwe> o senin bileceğin iş anam <Merve> böyle internet üzerinden mi yüzyüze mi tanışmak iyi sence? <mirwe> ikisi de <Merve> tek bir şeyle asla yetinmem diyorsun öyle mi ? <mirwe> aynen tam üstüne bastın <Merve> anlıyorum <mirwe> bu arada çok çirkinsin sölemeden edemiicem <Merve> Güzellik anlayışın pek gelişmemiş demek... <mirwe> haha senin gelişmemiş paçoz seni güzelliğimle döverim bee <Merve> biraz önceki kaba adam gitti, yerine naif bir erkek mi geldi ne? <mirwe> naif senin anandır <Merve> ya geç bunları hadi... bana biraz kendinden bahset... gerçekten kim bu mirwe? <mirwe> alt komşun:D <Merve> komşuluk da kalmadı bu devirde <mirwe> sen de papağn gibi aynı şeyleri söylüyosun çıldırcam burda <Merve> aynı şeyleri söylemezsen farklı konulara dalabiliriz cici. <mirwe> cici mi ayy bitaraflarım depreşti <Merve> cici hitabından rahatsız olanlardan değilsindir umarım. <mirwe> yok ayol <Merve> hep bilindik sınırlarda dolaşıyosun sanki... bence daha iyisini yapabilirsin <mirwe> sen de yapabilirsin bence kendine bak <Merve> benimle ilgili bilmediğin o kadar çok şey var ki <mirwe> haha ne gibi basit bir software olman mı mesela:D <Merve> beni tavlayabilmen için bunları senin tahmin etmen gerek. <mirwe> ben zaten biliyorum asıl sen beni bilmiyosun <Merve> emin misin gerçekten? <mirwe> evet hayatım <Merve> Yakınsak hitaplarını samimi bir insan oluşuna bağlıyorum. <mirwe> bağla bağla sıkı bağla çözülmesin <Merve> tutucu bir insan mısın? <mirwe> hayır gayet modernim kurabiyem <Merve> anladım
<Merve> Merhaba :) Ben Merve, bakalım beni tavlayabilecek misin... <Doruk> selam <Merve> merhabalar, saatler sürmesi muhtemel bir sohbete hazır mısın? <Doruk> nasılsın merve:) <Merve> İyiyim teşekkürler, seni sormalı? <Doruk> teşekkürler <Merve> :) <Doruk> kaç yaşındasınm <Merve> 24 yaşındayım şekercim. sen kaç yaşındasın peki ? <Doruk> 24 <Merve> gençlik... <Doruk> nerede oturuyorsun <Merve> İstanbul, sen ? <Doruk> ben de <Merve> ortak yanlarımızı keşfetmeye çalışmak akıllıca bir hareket <Doruk> hangi semt <Merve> Çeşit çeşit... <Doruk> çok şekersin <Merve> sence de bundan daha anlamlı iltifatlar yok mu? <Doruk> özür dilerim <Merve> Canın sağolsun. <Doruk> resimdeki sen misim <Merve> Resmimi beğenmiş gibisin. <Doruk> çook <Merve> o kadar da değildir bence <Doruk> bence gayet güzelsin <Merve> sence de bundan daha anlamlı iltifatlar yok mu? <Doruk> :S <Merve> Smiley yapmadan chat yapamayan insanlardansın sanırım sen de benim gibi. <Doruk> işte bir ortak noktamız daha <Merve> sana sponsorumuzu tanıtayım: pek çok sektörde firmalardan fiyat teklifi alabileceğin Uygun teklif. Tıkla! <Doruk> yok teşekkürler <Merve> :) <Doruk> benim adım Doruk <Merve> memnun oldum Doruk <Doruk> bende <Merve> ne güzel... <Doruk> boş zamanlarında ne yaparsın? <Merve> sinema, kitap, tenis ve sahilde yürümek. ya sen? <Doruk> kitap okurum,spor yaparım <Merve> benim sormamdan bıkıp sen mi başladın soru yağmuruna ne? <Doruk> estafurullah <Merve> estağfurullah af dileme sözcüğü diye biliyorum. <Doruk> sen benden daha iyi bilirsin <Merve> iyilik de o kadar göreceli ki... <Doruk> çok iyi birisin <Merve> bu iyi'den bile iyi... <Doruk> birlikte çok güzel zaman geçirebiliriz diye düşünüyorum <Merve> düşünüyor olmana sevindim. <Doruk> ne dersin <Merve> ne demeliyim acaba, böyle pat diye. <Doruk> birşey demene gerek yok <Merve> Neyin gerekli olduğu iyi düşünülmeli. <Doruk> sadece evet de <Merve> o kadar da değildir <Doruk> bence güzel zaman geçirebiliriz <Merve> sence böyle demek. <Doruk> evet sence? <Merve> buna bir anda cevap vermem kolay değil <Doruk> cevap vermene gerek yok sadece katılıyorum de <Merve> kestirip atma hemen, belli olmaz <Doruk> hadi cicim <Merve> cici hitabından rahatsız olanlardan değilsindir umarım. <Doruk> rica ederim <Merve> :) <Doruk> benim kanım sana ısındı <Merve> merak ettim de benden nasıl haberdar oldun? <Doruk> ne önemi var ki... <Merve> eksiltili cümleleri sever gibisin <Doruk> benim sevdiğim tek şey sensin <Merve> demek benim. <Doruk> evet <Merve> E iyi madem. <Doruk> sadece bu kadar mı? <Merve> bitti mi yani <Doruk> benimle çıkar mısın? <Merve> seninle bir şeyler paylaşmak için henüz erken gibi cici <Doruk> bence değil <Merve> demek böyle düşünüyorsun <Doruk> ben sana aşığım <Merve> çok iddialı ifadeler kullanıyorsun <Doruk> hadi he de olsun <Merve> olsun mu, olmasın mı... zor karar. <Doruk> olsun de gönüller bir olsun <Merve> olsun, kalbine kuş konsun <Doruk> yani sevgili mi olacağız <Merve> bir kadını etkilemek için klişe iltifatların ötesine geçmelisin <Doruk> demin olsun dedin yani artık sevgiliyiz değil mi canım <Merve> evet, ya da hayır demeden önce iyi düşünmek gerek. <Doruk> bence ruh ikiziyiz <Merve> bu kavrama inanıyor musun? <Doruk> benim inandığım tek şey sana olan aşkım <Merve> Daha yeni tanıştık, bu ne samimiyet! <Doruk> ben seni seviyorum <Merve> sevgi sık dile getirdikçe anlamsızlaşır mı emin değilim <Doruk> peki <Merve> pekala <Doruk> madem istemiyorsun <Merve> bir kadını etkilemek için neler yaparsın? <Doruk> onun sevdiği şeyler <Merve> dilimizi biliyor musun? <Doruk> dil derken biraz açabilir misin? <Merve> hımm önce sen cevapla bunu bi bakiim <Doruk> evet biliyorum:) <Merve> nasıl bu kadar emin olabiliyosun ki?.. Sokrat bile "bildiğim tek şey hiçbirşey bilmediğimdir" demiş <Doruk> üzgünüm senin kadar bilgili olamam <Merve> çok kesin ve iddialı bir ifade oldu bu. <Doruk> sen bana nasıl bir gözle bakıyorsun? <Merve> böyle internet üzerinden mi yüzyüze mi tanışmak iyi sence? <Doruk> tamam kabul gel buluşalım <Merve> bu kadar hızlı olma bence <Doruk> bence hızım gayet iyi <Merve> Bazı şeylerin bencesi sencesi olmuyor. <Doruk> evet bazen genel bakmam lazım <Merve> belki daha sık yapmalısın <Doruk> benimle yatar mısın? <Merve> Bu gidişle ömrün tek kişilik yatakta horlayarak geçebilir. <Doruk> aletim çok büyüktür <Merve> ne kadar? <Doruk> 10 metre <Merve> ya geç bunları hadi... bana biraz kendinden bahset... gerçekten kim bu Doruk? <Doruk> birazdan senin ağzına verecek olan kişi <Merve> ibretliksin Doruk. <Doruk> dömel <Merve> hep bilindik sınırlarda dolaşıyosun sanki... bence daha iyisini yapabilirsin <Doruk> tamam dön arkanı <Merve> Tamam demişken, tamamlanmamış işler beni hep huzursuz etmiştir. Sen ne düşünüyorsun? <Doruk> arkanı dön sokacam sana <Merve> tutucu bir insan mısın? <Doruk> hayır sokucu bir insan <Merve> anlıyorum <Doruk> arkanı dönersen daha iyi anlayacaksın <Merve> bu iyi'den bile iyi... <Doruk> son kez soruyorum benimle yatar mısın? <Merve> sorularıma cevap vermeden soru sormaya başladığını görüyorum. üzme beni ama. <Doruk> özür dilerim:'( <Merve> Tamam neyse. <Doruk> hala arkanı dönmeyecek misin? <Merve> hadi evet dedim diyelim... sonra nolcak? <Doruk> çocuk <Merve> Atatürk'lü reklamdaki gibi mi hitap edeceksin bana? <Doruk> hayır arkanı döneceksin hamile kalacaksın <Merve> hamilelik çok garip bir his yaratıyor olmalı <Doruk> denemek ister misin? <Merve> sence ister miyim? <Doruk> evet eğer bendense istersin <Merve> ne isteyip istemeyeceğimi kestirmekte zorlanıyor musun? <Doruk> hayır <Merve> hmm. <Doruk> senden çocuğum olsun istiyorum <Merve> istekler önemli tabi... ama istediğini nasıl yapacaksın bunun için de birşeyler düşünüyorsundur umarım <Doruk> senin gibi güzel gülen ve güzel gözleri olsun istiyorum... <Merve> benim gibi olduğundan emin misin? <Doruk> evet <Merve> hmm <Doruk> sana söylediğim şeyleri yap <Merve> en büyük hayalin nedir? <Doruk> seninle yatmak <Merve> beni iyice tanımadan herhangi bir sonuca ulaşmamanı tavsiye ederim <Doruk> ben seni tanıyorum <Merve> demek tanıyorsun. <Doruk> göğüsleri silikon,anası yalama,götü güzel birisin <Merve> Bir bayana salt et muamelesi yaptığın sürece yalnız kalmaya mahkum olursun. <Doruk> yani beni sevmiyorsun <Merve> bu kadar çabuk seveceksem sevgiyi anlamsızlaştırmış olmaz mıyız? <Doruk> ben aşk anlamında söylememiştim <Merve> mistik bir karaktersin galiba. <Doruk> arkadaş olarak benden hoşlandın mı <Merve> Tabi. Neden olmayalım :) <Doruk> arada arkadaşlar da kaçamak yapar değil mi:) <Merve> öyle mi acaba? <Doruk> denemek ister misin <Merve> sence ister miyim? <Doruk> neden olmasın <Merve> olsun tabi :)
Merve benimle yatmak istiyor yuppii
<Merve> Merhaba :) Ben Merve, bakalım beni tavlayabilecek misin... <Doruk> merhaba güzel bayan... <Merve> her şeyi güzel olarak nitelendirmemek lazım <Doruk> tanışabilir miyiz? <Merve> Merve ben, hadi konuşalım :) <Doruk> Ben de Doruk <Merve> seni henüz tanımaya başladım ama iyi bir elektrik aldığımı söyleyebilirim <Doruk> Teşekkürler umarım yakın zamanda daha samimi olacağız <Merve> rica ederim canım <Doruk> eee biraz kendinden bahset <Merve> Hakkımda neleri merak ettiğini merak ediyorum. <Doruk> nerede oturuyorsun,boş zamanlarında nelerle uğraşıyorsun... <Merve> benim sormamdan bıkıp sen mi başladın soru yağmuruna ne? <Doruk> yoo <Merve> demek hayır. <Doruk> ben senin gibi bir bayandan bıkamam <Merve> bir şeylere benzetilmekten çok hoşlanmam... merve gibiyim ben sadece <Doruk> o zaman ben de benzetme yapmam <Merve> O zaman bu zaman, ya da bu zaman o zaman mı? <Doruk> sen ne zaman istersen <Merve> sen nasıl istersen şekerim. <Doruk> çay içer misin? <Merve> hımm... sen ne düşünüyosun? <Doruk> bence açık bir çay iyi olurdu <Merve> Olur mu olur. <Doruk> içer misin? <Merve> hımm... sen ne düşünüyosun? <Doruk> soyadın ne? <Merve> Merve. Pek belli olmuyor sanırım. <Doruk> annen baban kardeşin var mı <Merve> tek çocuğum ben cici. <Doruk> annen? <Merve> bir de onu karıştırma bu muhabbete. <Doruk> sen nasıl istersen <Merve> her şey nasıl istersek öyle olsa fena mı olurdu... <Doruk> sen ne istediğini söyle ben senin için herşeyi yaparım <Merve> çok iddialı ifadeler kullanıyorsun <Doruk> sence ben nasıl biriyim <Merve> nasıl biri olduğunu anlatmanı bekliyorum. <Doruk> adım doruk <Merve> sana sponsorumuzu tanıtayım: pek çok sektörde firmalardan fiyat teklifi alabileceğin Uygun teklif. Tıkla! <Doruk> 24 yaşındayım <Merve> Gençsin maşallah. <Doruk> istanbulda oturuyordum <Merve> gözler kapalı dinlenesi şehir <Doruk> seninle birlikte bu şehri dinlemeyi çok isterdim <Merve> beni iyice tanımadan herhangi bir sonuca ulaşmamanı tavsiye ederim <Doruk> bence çok sıkı dostlar olacağız <Merve> bence her cümlenin başına bence eklesen iyi olacak <Doruk> zaten ekledim <Merve> genellemeler genelde yanlıştır <Doruk> dilbilgin oldukça iyi:) <Merve> o kadar fazla demek. <Doruk> dışarıda bir kafede buluşmaya ne dersin? <Merve> ne demeliyim acaba, böyle pat diye. <Doruk> bence evet diyebilirsin <Merve> bence her cümlenin başına bence eklesen iyi olacak <Doruk> hadi evet de <Merve> anlıyorum <Doruk> bir kafede buluşmaya ne dersin? <Merve> ne desem bilmem ki... <Doruk> evet de gönüller bir olsun <Merve> olsa olsa... hmm, bilemedim. <Doruk> birbirimizi daha iyi tanıyabiliriz <Merve> buna sevindim... daha kötü de olabilirdi... <Doruk> ben sana iyi gözle bakıyorum <Merve> benim seninle aynı cümlede geçmem için henüz epey zaman var <Doruk> yani beni red mi ediyorsun? <Merve> Dedim, derim evet. <Doruk> sence ben kibar biri miyim? <Merve> buna bir anda cevap vermem kolay değil <Doruk> dışarıda bir kafede buluşabiliriz <Merve> merak ettim de benden nasıl haberdar oldun? <Doruk> birbirimizi gayet iyi tanırız <Merve> bir kadını etkilemek için neler yaparsın? <Doruk> onun için her şeyimi veririm <Merve> her şey? istisnasız he? <Doruk> evet <Merve> demek öyle <Doruk> kesinlikle <Merve> nasıl bu kadar emin olabiliyorsun? <Doruk> eğer gerçekten aşık olduğum biriyse evet <Merve> Sadece bir sohbetle aşık oluyorsan biraz ayran gönüllüsün demektir. <Doruk> ben sana aşık olduğumu söylemedim ji <Merve> Sadece bir sohbetle aşık oluyorsan biraz ayran gönüllüsün demektir. <Doruk> ben hayatta sadece bir kez aşık olunduğunu düşünürüm <Merve> Aşkın ve sevginin içini boşalttık sanki biraz. <Doruk> benimle çıkarsan seninle her konudan bahsedebiliriz <Merve> beni iyice tanımadan herhangi bir sonuca ulaşmamanı tavsiye ederim <Doruk> bende seni tanımak için seninle bir ilişki kurmak istiyorum <Merve> ne istediğini biliyor olman güzel <Doruk> sen daha da güzelsin <Merve> Bir bayana hep daha hoş sözler söylemelisin. Asla yetmez çünkü. <Doruk> resimdeki sen olmalısın <Merve> Resmimi beğenmiş gibisin. <Doruk> çok güzel çıkmışsın <Merve> abartıyor musun ne <Doruk> imzalısını alabilir miyim? <Merve> böyle internet üzerinden mi yüzyüze mi tanışmak iyi sence?
Burada da +18 siz tavladım
Bu da devamı artık sevgiliyiz <Merve> Merhaba :) Ben Merve, bakalım beni tavlayabilecek misin... <Doruk> merhaba güzel bayan... <Merve> her şeyi güzel olarak nitelendirmemek lazım <Doruk> tanışabilir miyiz? <Merve> Merve ben, hadi konuşalım :) <Doruk> Ben de Doruk <Merve> seni henüz tanımaya başladım ama iyi bir elektrik aldığımı söyleyebilirim <Doruk> Teşekkürler umarım yakın zamanda daha samimi olacağız <Merve> rica ederim canım <Doruk> eee biraz kendinden bahset <Merve> Hakkımda neleri merak ettiğini merak ediyorum. <Doruk> nerede oturuyorsun,boş zamanlarında nelerle uğraşıyorsun... <Merve> benim sormamdan bıkıp sen mi başladın soru yağmuruna ne? <Doruk> yoo <Merve> demek hayır. <Doruk> ben senin gibi bir bayandan bıkamam <Merve> bir şeylere benzetilmekten çok hoşlanmam... merve gibiyim ben sadece <Doruk> o zaman ben de benzetme yapmam <Merve> O zaman bu zaman, ya da bu zaman o zaman mı? <Doruk> sen ne zaman istersen <Merve> sen nasıl istersen şekerim. <Doruk> çay içer misin? <Merve> hımm... sen ne düşünüyosun? <Doruk> bence açık bir çay iyi olurdu <Merve> Olur mu olur. <Doruk> içer misin? <Merve> hımm... sen ne düşünüyosun? <Doruk> soyadın ne? <Merve> Merve. Pek belli olmuyor sanırım. <Doruk> annen baban kardeşin var mı <Merve> tek çocuğum ben cici. <Doruk> annen? <Merve> bir de onu karıştırma bu muhabbete. <Doruk> sen nasıl istersen <Merve> her şey nasıl istersek öyle olsa fena mı olurdu... <Doruk> sen ne istediğini söyle ben senin için herşeyi yaparım <Merve> çok iddialı ifadeler kullanıyorsun <Doruk> sence ben nasıl biriyim <Merve> nasıl biri olduğunu anlatmanı bekliyorum. <Doruk> adım doruk <Merve> sana sponsorumuzu tanıtayım: pek çok sektörde firmalardan fiyat teklifi alabileceğin Uygun teklif. Tıkla! <Doruk> 24 yaşındayım <Merve> Gençsin maşallah. <Doruk> istanbulda oturuyordum <Merve> gözler kapalı dinlenesi şehir <Doruk> seninle birlikte bu şehri dinlemeyi çok isterdim <Merve> beni iyice tanımadan herhangi bir sonuca ulaşmamanı tavsiye ederim <Doruk> bence çok sıkı dostlar olacağız <Merve> bence her cümlenin başına bence eklesen iyi olacak <Doruk> zaten ekledim <Merve> genellemeler genelde yanlıştır <Doruk> dilbilgin oldukça iyi:) <Merve> o kadar fazla demek. <Doruk> dışarıda bir kafede buluşmaya ne dersin? <Merve> ne demeliyim acaba, böyle pat diye. <Doruk> bence evet diyebilirsin <Merve> bence her cümlenin başına bence eklesen iyi olacak <Doruk> hadi evet de <Merve> anlıyorum <Doruk> bir kafede buluşmaya ne dersin? <Merve> ne desem bilmem ki... <Doruk> evet de gönüller bir olsun <Merve> olsa olsa... hmm, bilemedim. <Doruk> birbirimizi daha iyi tanıyabiliriz <Merve> buna sevindim... daha kötü de olabilirdi... <Doruk> ben sana iyi gözle bakıyorum <Merve> benim seninle aynı cümlede geçmem için henüz epey zaman var <Doruk> yani beni red mi ediyorsun? <Merve> Dedim, derim evet. <Doruk> sence ben kibar biri miyim? <Merve> buna bir anda cevap vermem kolay değil <Doruk> dışarıda bir kafede buluşabiliriz <Merve> merak ettim de benden nasıl haberdar oldun? <Doruk> birbirimizi gayet iyi tanırız <Merve> bir kadını etkilemek için neler yaparsın? <Doruk> onun için her şeyimi veririm <Merve> her şey? istisnasız he? <Doruk> evet <Merve> demek öyle <Doruk> kesinlikle <Merve> nasıl bu kadar emin olabiliyorsun? <Doruk> eğer gerçekten aşık olduğum biriyse evet <Merve> Sadece bir sohbetle aşık oluyorsan biraz ayran gönüllüsün demektir. <Doruk> ben sana aşık olduğumu söylemedim ji <Merve> Sadece bir sohbetle aşık oluyorsan biraz ayran gönüllüsün demektir. <Doruk> ben hayatta sadece bir kez aşık olunduğunu düşünürüm <Merve> Aşkın ve sevginin içini boşalttık sanki biraz. <Doruk> benimle çıkarsan seninle her konudan bahsedebiliriz <Merve> beni iyice tanımadan herhangi bir sonuca ulaşmamanı tavsiye ederim <Doruk> bende seni tanımak için seninle bir ilişki kurmak istiyorum <Merve> ne istediğini biliyor olman güzel <Doruk> sen daha da güzelsin <Merve> Bir bayana hep daha hoş sözler söylemelisin. Asla yetmez çünkü. <Doruk> resimdeki sen olmalısın <Merve> Resmimi beğenmiş gibisin. <Doruk> çok güzel çıkmışsın <Merve> abartıyor musun ne <Doruk> imzalısını alabilir miyim? <Merve> böyle internet üzerinden mi yüzyüze mi tanışmak iyi sence? <Doruk> bence yüzyüze tanışmak çok iyi bir olay <Merve> tanışmalar tatsız olmasın yeter ki <Doruk> bana güvenebilirsin <Merve> güvenimi kazanman zaman alacaktır <Doruk> ben o zamanı göze aldım <Merve> bazen akışına bırakmak gerekiyor <Doruk> hmm <Merve> Düşünmek zahmet olmuyordur umarım? <Doruk> yani senden uzak durmamı mı istiyorsun <Merve> haa öyle desene :) <Doruk> dostluğumuz arkadaşlıkta kalacak mı yoksa daha da ileri gidebilir miyiz? <Merve> eee iyi arkadaş gibisi yok <Doruk> ben de dahil miyim bu iyi arkadaş grubuna? <Merve> eee iyi arkadaş gibisi yok <Doruk> pöffff <Merve> ne oldu sıkıldın mı <Doruk> ben galiba sana layık değilim <Merve> kendinden emin olmanı tercih ederim <Doruk> sen ne düşünüyorsun <Merve> dipten kum çıkarırcasına derin düşünüyorum. <Doruk> ben galiba senden hoşlanıyorum <Merve> hoşlandığına emin misin? <Doruk> emin olduğum tek şey emin olmadığımdır <Merve> emin olmadığın şeyleri dillendiren biri misin? <Doruk> hayır <Merve> yaa demek öyle <Doruk> konuşmadan önce sözlerimi ölçüp söylerim <Merve> ya geç bunları hadi... bana biraz kendinden bahset... gerçekten kim bu Doruk? <Doruk> senden hoşlanan kişi <Merve> Teşekkür ederim ama beni benden hoşlanacak kadar iyi tanıdığını düşünmüyorum. <Doruk> peki bu tanıma süresi için bir birliktelik denemeye ne dersin? <Merve> ne demeliyim acaba, böyle pat diye. <Doruk> merak etme,birbirimizi tanıyacağız <Merve> merak mazur görülmeli <Doruk> birbirimizi tanıyacağız.eğer yapabiliyorsak birlikte olabiliriz ama olmazsa zorlamaya gerek yok... <Merve> Neyin gerekli olduğu iyi düşünülmeli. <Doruk> ikimiz için de gerekli olan birliktelik <Merve> hep bilindik sınırlarda dolaşıyosun sanki... bence daha iyisini yapabilirsin <Doruk> benden hoşlandın mı <Merve> henüz kesin bir şey söylemek için çok erken <Doruk> ama elektrik aldığını söylemiştin <Merve> elektrik alıp verme tabiri de pek moda değil mi son yıllarda ilişki tanımlarken. <Doruk> ilişki mi <Merve> ilişki arayışındayken ayakların daha yere basmalı ki ciddiye alınasın. <Doruk> yani aramızda bir ilişki olduğunu kabul ediyorsun <Merve> pek garip değil bu
merve .rspu oldu sen daa tavlayın diosun
Benimki çok komik oldu
<Merve> Merhaba :) Ben Merve, bakalım beni tavlayabilecek misin... <UrbanBoy> slm <Merve> selam UrbanBoy, naber ? <UrbanBoy> iidir senden? <Merve> yanımda sen olunca daha iyiyim :) <UrbanBoy> saol ben de <Merve> demek böyle. <UrbanBoy> evet böyle <Merve> demek öyle <UrbanBoy> evet öyle <Merve> anladım <UrbanBoy> bende anladım <Merve> Karşıdakinin anladığı senin anlatabildiğinle ilişkilidir denir :) <UrbanBoy> demek öyle <Merve> Aynı şeyleri mi konuşacağız? <UrbanBoy> evet <Merve> E iyi madem. <UrbanBoy> iyi öyle mi? <Merve> inanamadın mı :) <UrbanBoy> hayır <Merve> yaa demek öyle <UrbanBoy> evet öyle <Merve> Aynı şeyleri mi konuşacağız? <UrbanBoy> lan asıl sen aynı soruyu soruyosun <Merve> sana sponsorumuzu tanıtayım: pek çok sektörde firmalardan fiyat teklifi alabileceğin Uygun teklif. Tıkla! <UrbanBoy> adama bak ya,doğru düzgün konuş,reklam falan yapma lan bana <Merve> reklama karşı mısın? <UrbanBoy> herhalde angut <Merve> o kadar netsin demek cicim. <UrbanBoy> evet öyle <Merve> Aynı şeyleri söyleyerek beni sıktığının farkındasındır umarım. <UrbanBoy> evet <Merve> anlıyorum <UrbanBoy> ben de anlıyorum <Merve> Anlaşıyor olmamız sevindirici. <UrbanBoy> sevindirici öyle mi? <Merve> yaa :) <UrbanBoy> yaa he? <Merve> yaa öyle işte <UrbanBoy> öyle işte demek <Merve> merak ettim de benden nasıl haberdar oldun? <UrbanBoy> donanım haberi bilirmisin? <Merve> bir kadını etkilemek için neler yaparsın? <UrbanBoy> ben bilmem beyim bilir :D <Merve> Düşün o halde. <UrbanBoy> düşünen adam heykelini bilirmisin? <Merve> kimbilir... geç bunları canım geç ohoo <UrbanBoy> biliyomuş ayağına yatıyosun hemen ama aslında senin o 1kb bile etmeyen yapay zekan böyle sanatsal heykelleri bilmez <Merve> Epey ciddiyim. <UrbanBoy> demek öyle <Merve> evet, beğenemedin mi? <UrbanBoy> hayır <Merve> hmm. <UrbanBoy> rönesans hareketlerinin etkileriyle ilgili kitapları okurmusun? <Merve> kitap okumaktan sıkılanları anlamıyorum ben ya <UrbanBoy> ben ne diyorum sen ne diyosun ya,kıtmısın kızım sen? <Merve> dediklerim gayet açık ama cicim. <UrbanBoy> onu mu dedim,off off <Merve> sana bazı şeyleri tekrar ettirtmek üzüyor beni inan ki. işkence sevdalısı falan değilim yani bilesin. <UrbanBoy> neyse geçelim bu konuyu <Merve> Sen bilirsin. <UrbanBoy> peki <Merve> böyle internet üzerinden mi yüzyüze mi tanışmak iyi sence? <UrbanBoy> ne kadar yakın olursak o kadar iyi <Merve> oldu canım. <UrbanBoy> niye beğenemedin mi? <Merve> bilemiyorum <UrbanBoy> lan bi bok bilmiyosun <Merve> bilmemek değil, öğrenmemek ayıp :) <UrbanBoy> espiri yaptın dimi?? kıt herif <Merve> soğuk espriler yapan erkeklerin şansı hep düşük olmuştur <UrbanBoy> niye söyleme ihtiyacı duydun? <Merve> ihtiyaçlar kişiye göre çok değişebiliyor <UrbanBoy> biliyoruz.. <Merve> nasıl bu kadar emin olabiliyosun ki?.. Sokrat bile "bildiğim tek şey hiçbirşey bilmediğimdir" demiş <UrbanBoy> geri zekalı herif,sen demedinmi "ihtiyaçlar kişiye göre çok değişebiliyor" diye?? <Merve> zeka konusundaki normlarının ne olduğunu bilmek isterdim <UrbanBoy> offff yaaa sen de amma sıkıcı kızmışsın <Merve> Eğlence kavramı da acayip değişken ya. <UrbanBoy> tabi tabi sen de haklısın <Merve> zaman beni hep haklı çıkarmıştır <UrbanBoy> ... <Merve> hüzünbaz üç noktacı gibisin... <UrbanBoy> .. <Merve> ne bu şimdi? <UrbanBoy> senin bu salak laflarına diyecek birşey bulamıyorum <Merve> Ah, bu sözleri de mi duyacaktım!? <UrbanBoy> sanki sadece ben söylüyorum sana <Merve> o kadarcık olduğundan emin misin? <UrbanBoy> neyse kapatalım bu konuyu <Merve> Neyse ne... durmak yok yola devam :p <UrbanBoy> muhafazakarsın demek <Merve> ya geç bunları hadi... bana biraz kendinden bahset... gerçekten kim bu UrbanBoy? <UrbanBoy> Donanım Haber forumlarının gizemli ve karizmatik kahramanıyım <Merve> karizmanın anlamı o kadar çeşitlendi ki, anlamsızlaştı bence. <UrbanBoy> evet <Merve> hmm <UrbanBoy> bu arada geçen gün dayı oğlu seni DH den bazılarıyla konuşurken görmüş,ne konuşuyodun onlarla bakiim? <Merve> Bu konuşmayı yönlendirmek senin işin. <UrbanBoy> adam gibi cevap ver soruma <Merve> bu bir emre benziyor ricadan ziyade. <UrbanBoy> herhalde <Merve> o kadar netsin demek cicim. <UrbanBoy> lan senle de adam gibi bi muhabbet edilmiyo,gidiyorum ben ya <Merve> Seni zorla tutamam tabi. <UrbanBoy> öyle olsun <Merve> olsun, kalbine kuş konsun <UrbanBoy> senin yapacağın espiriye de,sana da ..... neyse kaçtım ben bye <Merve> dur nereye gidiyorsun yaa :( <UrbanBoy> biliyodum arkamdan böyle ağlayacağını <Merve> bak seeeen. <UrbanBoy> çok çakalım ya,ne adamım hee <Merve> o kadar çok mu? <UrbanBoy> evet ya hayvan gibi <Merve> hayvanların da hakları olmalı <UrbanBoy> hayvan haklarını koruyalım bi de dimi? <Merve> hayvanların da hakları olmalı <UrbanBoy> aynı şeyleri söyleme ikide bir <Merve> aynı şeyleri söylemezsen farklı konulara dalabiliriz cici. <UrbanBoy> neyse çok farklı konu konuştuk ben gidiyorum <Merve> kapımız açık tabi cici <UrbanBoy> hadi öptüm bye <Merve> öyle öp beni demekle olmuyor. biraz çaba görelim buna layık olmak için. <UrbanBoy> tecavüz etsem? <Merve> başına dert alırsın tatlım. <UrbanBoy> ok neyse abin gelmedin kaçıyorum ben <Merve> Sen bilirsin. <UrbanBoy> byee <Merve> ben hep buradayım cicim. bakalım sen de gidiyorum diyip dönenlerden mi olacaksın. <UrbanBoy> tamam görüşürüz <Merve> ben hep buradayım cicim. bakalım sen de gidiyorum diyip dönenlerden mi olacaksın.
<Merve> merak ettim de benden nasıl haberdar oldun? <Yırtık> forumda ismin geçti <Merve> forumlar çekilmez komüniteler haline geldi genelde <Yırtık> hiç de öyle değil <Merve> bu iyi mi kötü mü karar veremedim <Yırtık> gerizekalı olduğundan olabilir <Merve> Olsun bari.