Şimdi Ara

MeRSinLiLeR Bu TopiCe ( Neresinden ) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
155
Cevap
0
Favori
3.928
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki

MeRSinLiLeR Bu TopiCe ( Neresinden )

(En Son Oy Tarihi: 4.8.2013)
Giriş
  • Evet mersine geldiğimde o macit özcan olayınıda duydum herif arapmış galiba belediyede tüm çalışanlarda arapmış galiba öyle birşeyler duydum doğrumu?Birde o güzelim sahillerin içine etmişler içim acıdı ya miamiden güzel sahilimiz var içine ediyoruz.Ah be devletde para olsa orayı çok iyi yapabilir.Mükemmel bir şehir olabilir yapısı müsait.Yolları yapsalar düşünsene,sahil şeridinde fıstık gibi oteller var aynı miami gibi,gece hayatı var,sonra şehir merkezinde gökdelenler var,geniş yollar eğlence merkezleri tiyatrolar alışveriş merkezleri,ondan sonra teleferik yada adana-mersin-antalya arası hızlı tren seferleri(Yani saatte 300 km ile giderek)neler neler yapılmazki,o akdeniz sahili istenirse mükemmel bir hale getirilebilir.Tüm sahil boyunca(800 km lık sahil var)Oteller,binalar(ama öyle uyduruk kaydırık değil)yapılabilir.İşte o zaman miamiyi bile geçer.O zaman işte istanbulu bırakır bende oraya yerleşirim.Ama bu parayla bu kafayla çok zor.Mersin bina bakımından 30 sene geriden geliyor.İnşallah bu saydıklarım bir gün olur,ve bunları yapan adamın ayağının altını ben öperim.

• quote:

Orjinalden alıntı: sepulturgay

walla tam bende boyle bi konu acacaktım ama sağolsun arkadslar acmışlar

evet ya varmıdır mersin gibi ucuz güzel kaliteli bi şehir?????

geldik istanbul'a donuyoz hemde allahın dağındaki eve 400 kira veriyoz

mersinde olacaktım ki tutardım pozcunun göbeğinde 200 M2 daire hemde burdakinin yarı fiyatına

mersin ucuz mu????
    öğrenciyim pozcu da oturuyorum (yenisehir hastanesinin orda)evimiz 2 oda bi salon ve eski bina ve aylık 300 milyon!!!
    ve en ucuz ev de buydu adamlar 500 milyon dio bee.bişi deil ya yıllık 6 milyar diolar bi de utanmadan.
    bi de tabiki yol parası ve otobüs azlığı sorunu var... sen bayadır gelmion heralde mersine yada istanbul o kadar pahalı ki mersin ucuz gelio

• walla bizim kiracı cıkacak olsaydı san cağırrırdım

50.yıl mh de 3+1 10 yıllık ew 150 milyona oturuyorlar yol parasını hesaba katsan bile karlı çıkıyorsun....

ama
    asıl mevzu

emlakçıların öğrencileri soyma alışkanlıkları

sen o yuzden o fiyata buldun
  • son 6 - 7 senedir sondan 3. ve 2 . yaz hariç her yazz tömükteydim Altın Sahilde
  • quote:

Orjinalden alıntı: muzo_85

quote:

mersinde olacaktım ki tutardım pozcunun göbeğinde 200 M2 daire hemde burdakinin yarı fiyatına

mersin ucuz mu????
    öğrenciyim pozcu da oturuyorum (yenisehir hastanesinin orda)evimiz 2 oda bi salon ve eski bina ve aylık 300 milyon!!!
    ve en ucuz ev de buydu adamlar 500 milyon dio bee.bişi deil ya yıllık 6 milyar diolar bi de utanmadan.
    bi de tabiki yol parası ve otobüs azlığı sorunu var... sen bayadır gelmion heralde mersine yada istanbul o kadar pahalı ki mersin ucuz gelio

walla kusura bakma sız kazık yemıssınız arkadaslar pozcuda camıye yakın ev tuttu esyalı camasır+buzdolabı+tv full ev 3+1 250 ytl
    hatta mezıtlıde 200 ytl ye yazlık sıteler 3+1 suruyle var
    dolmus 70 kurus
    ıstanbulda karsıdan karısya gecmek gıdıs gelıs neredeyse 6-8 ytl arası
    mersınde 70 kusura dolmus nereler kadar goturuyor
    ankara dolmus en yakın mesafe 1.2 ytl
    daha ne olsun kısın sıcak 2 ay elektırık ocagı yak tamam ıst ankara 4 ay yakıcan
    otobus beklebı sen ankarada 15 dk ayazda bak noluyor adama
    ıstanbulda adam bılet parasından ac kalır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cydonia -- 15 Ocak 2006 4:59:09 >

• Dogan sen marasli değilmiydin olum kızma kızma 18 yıl az değil ben de mersinliyim doğma büyüme 22 yıl oldu gerçi 3 yıldır antakyada yaşıorum üni.den dolayı.Bu arada Arslanköylüyüm yokmu hiç Arslanköylü? msn adresim muratakar@hotmail.fr muhabbete beklerim...İyi günler

Hadi Canım!
  • erdemlideydim 3 sene 1996 senesinde.meslek yuksek okulu.
    bu senelerde okuyan varsa msj atsin

Orjinalden alıntı: The_WeB

quote:

quote:

mersin ucuz mu????

walla kusura bakma sız kazık yemıssınız arkadaslar pozcuda camıye yakın ev tuttu esyalı camasır+buzdolabı+tv full ev 3+1 250 ytl
    hatta mezıtlıde 200 ytl ye yazlık sıteler 3+1 suruyle var
    dolmus 70 kurus
    ıstanbulda karsıdan karısya gecmek gıdıs gelıs neredeyse 6-8 ytl arası
    mersınde 70 kusura dolmus nereler kadar goturuyor
    ankara dolmus en yakın mesafe 1.2 ytl
    daha ne olsun kısın sıcak 2 ay elektırık ocagı yak tamam ıst ankara 4 ay yakıcan
    otobus beklebı sen ankarada 15 dk ayazda bak noluyor adama
    ıstanbulda adam bılet parasından ac kalır

Saçmalıyorsun,biz zaten burdaki soğuğa alıştık 40 yıldır burdayız,ayrıca 15 dakika değil 30 dakikada beklerim ayazda ne olmuş?Asıl o mersinin sıcağında sen güneşin altında 15 dakika beklemek nedir bilmiyorsun.Kışın iyi olabilir ama bunun yazıda var.Yazın istanbul fıstık gibi,oh şehrin yarısı boş sıcakladınmı git boğaza üşürsün bile.Hem mersinin ucuz olmasının sebebi kötü bir şehir olmasıdır.Mersinde gittiğin yol ile istanbuldaki aynımı.İstanbulun yolları çevresi vs. herşeyi mükemmel.İstanbuldaki gezinti çok zevk veriyor ama orada sanki şehirler arası yolculuk yapıyormuşsun gibi.Hem istanbulda ankarada ocak yakmaya gerek yok kalorifer diye bir şey var hemde çok daha ucuzaİstanbula gelen adam bilet parasınıda düşünecek yemeğinide.Eğer yaşayamıyorsa gidecek o kadar.Ama bizim para sorunumuz yok ve rahatız.Onun için kimsenin laf atmaya hali yok.Mersin emekli şehridir o kadar.Hatta o bile ızdırap eğer araba yoksa.Çünki mersinde taksi yok be kardeşim.Mersin şehir merkezinden yazlığa gitmeye kalksan göztepeden atatürk hava limanina gittiğin kadar para yazıyor.30 milyon taksi parası vermek zorunda kalıyoruz.Şansımızdan akrabalarımızda birbirinden uzakta oturuyor.Ama istanbulda veriyoruz 5 ytl yi hemen erenköydeyiz.Kısaca mersin gereksiz bir şehir yanlış planlaması olduğu için.5 para etmez.

• quote:

Orjinalden alıntı: armagedon2001

quote:

Selam Hemşerilerim... Aslen Gülnarlıyım
    Erdemli'de Yaşıyorum..

Msn : Yedi@HotmaiL.Com

gülnarlı mı?
    neresindensin hemşerim ..
    bende gülnarlıyım.
    bereket köyünden
    mersinde oturuyorum..,

selamlar...

Mersin/Gülnar/Zeyne

quote:

mersin ucuz mu????

Mersin/Erdemli'de Oturuyorum 3+1 140 YTL Aylık Veriyorum Seni Kazzıklıyorlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SeKiL -- 16 Ocak 2006 18:19:25 >

• quote:

Orjinalden alıntı: nurettin

erdemlideydim 3 sene 1996 senesinde.meslek yuksek okulu.
    bu senelerde okuyan varsa msj atsin

Baba Senin Zamanında Galiba okul araştırmanın orada idi.. $imdi Erdemliye Geldi Derenin kenarına bina yaptılar orada şimdi Erdemli Canlanmaya Başladı Anlayacağınız

Orjinalden alıntı: geveje

lan o deilde benim oturtuğum yeri bilen yok mi? MELTEM SITESIIIII

SOLIYI 1 KM GECINCE

Hacu Soli ne neresi ora tarif et bakem erdemli,tömük,arpaç,meşmeli,mezitli,elvanlı desen tamamda soli ne

arkadaşlar mersin güzel bir şehir değil ama insan özlüyor

son zamanlarda her taraf beton yığını olmuş diyorlar ben 6 senedir gitmedim.

52 katlı binanın yanından meskop ve elvanlılarla geçtiğim günleri özlüyorum.

meltem sitesinde havuza girdiğimi üçtaş,barbaros ve atakan sitesindeki arkadaşlarımı(özellikle kızları)

ama gerçekten çok sıcak artık orda çekilmez herhalde beton yığınından denizi göremiyorsunuzdur.

Ya işte bende ona yanıyorum.5 sene önce felan çok güzeldi,ben şehir merkezindeki eski binalar yıkılıp yenileri yapılır diye düşünüyordum,ama şehir ileri doğru ilerlemeye başlamış,o zamanlar daha 5-10 km ileri gitmişlerdi,hatta 10 sene önce çok daha farklıydı.Sadece soli ve şoray siteleri vardı koskoca alanda.Geniş düzlükler vardı,ama şimdi içine etmişler,dedim ya erdemliye kadar beton yığını olmuş,üstelik öyle plansız ve çarpıkki nefret ettim mersinden ALLAH BELALARINI VERSİN yapanında satanında.Öyle güzel yerleri katletmişler.2-3 tane kürt oturacak diye allahın belaları,hatta geçen gün buraya video koydum işte o yazlık sitesinde oturanların hepsi cahil,hala çıplak elle tavuk kesip yiyorlar,(kesim videosunuda uzaktan çektim)hatta kanalizasyonuda denize akıtıyorlar akdenizin içine etmişler kısacası.

• quote:

ABİ PARDON MEZITLI YAW HANI ORDA BIR SOLI FILAN VARDI BEN 6 YILDIR GITMIYORUM DA NEYSE ISTE

Uctaş barbaros sitesi atakan sitesi taraflarında tam üçtaşın karşısı meltem sitesi yani yolun sağ tarafında çarşıdan gelirken

Tamam işte ben solide 12 sene önce kaldığım zamanı anlatıyorum.Hiç bina yoktu 20 km boyunca.10 Km2 alanı görüyordun desem yeridir!!!Bom boooş düm düz araziler müthiş bir görünümü vardı ufuk çizgisini arazinin üstünde görebiliyordun!Ama şimdi içine etmişler dandik dandik sevimsiz bir sürü beton yığını.Tabi beton ve şehirleşme artınca sıcaklıkda artıyor doğal olarak.Birde uçakla gelirken içim resmen cız etti.Ne kadar güzel sahiller gözüküyor tepeden müthiş bir manzara ama 5-10 tane çapulsuz yüzünden hapı yutmuş şehir.O evleri yapanları tek tek bulup geberticem,her güzel arazinin içine plansız olarak ve bilerek sı.ıyorlar.

• quote:

ATLANTIK Kardeş evet ya eskiden bomboş araziler vardı bir sürü portakal bahceleri falan ama o zaman bile denizin içine etmişlerdi!

gerçekten bir sürü iğrenç insanlarla dolmuş oralar haberler geliyor bana!

İğrençkine iğrenç.Benim akrabalarım epey eski mersinli,doğma büyüme oralılar,hatta besniden göç etmişler zamanında(Zaten mersin 50-60 sene önce kuruldu).İşte ilk kurulduğu zamanlarda,şehir merkezi dolunca tabi bunlarda denize doğru açılmışlar.Halbuki şehrin arkaya doğru,yani toroslara doğru genişlemesi lazımken akbelende bitiyorBirde o yazlık sitelerinde oturanları görsen(şehir merkezinde değil),görgüsüz çingene kürt çapulsuz cahil ne varsa doluşmuş iğreniyorum,yazın dahada iğrenç oluyor hatta bazı sitelerin adı çıkmış çünki bazılarında o.... lar yaşıyormuş paso!!!!Ama kışın bu görgüsüz takım gittiği için hem şehrin içi hemde yazlık kesim epey sakin.

• hER YAZ SİLİFKE TAŞUCUNDAYIM. Kum mahallesi

Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir
    Ne mutlu Türküm Diyene

• Evet gördüm,yav soliyi bilmeyeni taşlıyorlar mersinde,soli en eski sitelerden biri,zaten onun 4 km ötesindede şoray vardı hepsi bu kadar,soli den şorayı görebilirdiniz yani,ama şimdi ohooo

evet yaa son zamanlarda hep çingene,hırsız,çapulcu insanlar dolmaya başlamışdı.
    hepsinin allah cezasını versin!!!

BIR DE ARAP BIR BELEDIYE BAŞKANIMI GELMIŞ ORAYA?

Evet arap bir belediye başkanı var orada,zaten tüm belediye araplarla dolmuş diyorlardı,kısacası içine etmişler.Daha önceki bakanlarında bazıları kürttü,kürt mahallerinin kaldırım taşına kadar yenilemişti.Zaten bu mersin belediyesi sakat iş arkadaş.Benim annem kaç sene önce orada çalışıyordu bakanın sekreteri olarak,bana dediki bu herif sürekli rüşvet alıyor felan,en son seçimlerde annem ona oy vermedi diye sekretelerikten atmış şerefsizHangi bakanı hayırlı olduki oranın zaten allahın belaları,ama bu son bakan diğerlerine göre daha iyi hiç olmazsa 10 km uzunluğunda park yapıyorlar,hiç olmazsa yazın adam gibi plajımız olacak bunada şükür.(İnşallah lağım akıtmayı kesmeyide akıl etmişlerdir o projeyi yaparken).

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.