Şimdi Ara

MeRSinLiLeR Bu TopiCe ( Neresinden ) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
155
Cevap
0
Favori
3.928
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki

MeRSinLiLeR Bu TopiCe ( Neresinden )

(En Son Oy Tarihi: 4.8.2013)
Giriş

hayatımın ilk 15 senesini mersinde yaşadım ama şu anda antepteyim.

bir ayağım hala mersinde.

Türkiyede üç büyük uyuşturucu vardır 1- Magazin 2- Diziler 3 - Futbol. Uyanın, uyandırın.[selenvirüsten alıntıdır :D]

• mersinliler msn kardeşliğine ne dersiniz
    PSN: Linkosin
  • ok o zaman benim msn doganduran@hotmail.com ama şimdi evden çıkıyorum görüşmek üzere

• ben adanalıyım ama mersin üniversitesinde okuyom yani mersinli sayılırım...

quote:

Orjinalden alıntı: Wolqanyc

Doktorun yerine geçen sene gittim bu sene de gidecem ne manzaradır be o

cok güzel orası yaaa
  • mut lu olan varmu?

Msn : Yedi@HotmaiL.Com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SeKiL -- 13 Ocak 2006 22:14:01 >

Selam Hemşerilerim... Aslen Gülnarlıyım
    Erdemli'de Yaşıyorum..

Msn : Yedi@HotmaiL.Com

gülnarlı mı?
    neresindensin hemşerim ..
    bende gülnarlıyım.
    bereket köyünden
    mersinde oturuyorum..,

selamlar...

ibrahim k.o.o. ilköğretim (akbelen)
    fatih ilköğretim (bahçe mahallesi)

19 mayıs lisesi ve
    toroslar lisesinde okudum.

şu an gaziantepteyim

Türkiyede üç büyük uyuşturucu vardır 1- Magazin 2- Diziler 3 - Futbol. Uyanın, uyandırın.[selenvirüsten alıntıdır :D]

• çankaya ilkokulu
    yusuf kalkavan anadolu
  • Yazın Mersindeyim-daha doğrusu ErdemLide

Forum_Casusu.Com
  • walla tam bende boyle bi konu acacaktım ama sağolsun arkadslar acmışlar

evet ya varmıdır mersin gibi ucuz güzel kaliteli bi şehir?????

geldik istanbul'a donuyoz hemde allahın dağındaki eve 400 kira veriyoz

mersinde olacaktım ki tutardım pozcunun göbeğinde 200 M2 daire hemde burdakinin yarı fiyatına

neyse

ÖNERİM ŞUDUR Kİ

MALUM FİNAL HAFTASI YAKLAŞTI O YUZDEN ŞUBAT ORTASINDA KADIKOYDE TOPLANALIM NE DERSİNİZ????

BİR DE GRUP KURARIZ

L_İ_M_O_N_L_U___T_A_N_T_U_N_İ

DİYE NE DERSİNİZ????

ÖNERİLERİNİZİ BEKLİYORUM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

BU ARADA BEN MAMRMARA GÖZTEPE KAMPUSUNDEYİM

MSN ::: sepulturgay@hotmail.com

• quote:

Orjinalden alıntı: jovist

anne tarafı orda her yılda gidrzi cehennem gibi bir şehir

Oha aynı bende senin gibiyim her yaz gidiyorumHatta daha mersinden yeni döndüm,saat 6 da oradan uçağa bindim(adanadan)evime 9 da gelmiştim.Ya bide mersinin ulaşımı yok be kardeşim bagaj açık 90 kilometre yol gittik uçak için az kalsın kaçırıyoduk
  • Ya bide şu mersinin neresini seviyorsunuz anlamıyorum.Ben istanbul göztepede oturuyorum,eğer siz istanbulu tam olarak kullanamıyorsanız hemen b.k atmayın.!Dünyada istanbul kadar güzel bir şehir yoktur.İstanbul,new york,londra gibi rakiplerinide bazı konularda geçmiştir.Özellikle dünyada 2 kıtayı birbirine bağlayan ve bu kadar mükemmel manzarası olan bir metropol daha yok.Tabi eğer maddi geliriniz düşükse tam bir cehennem ama,paranız var ise...(gerisini siz düşünün).Mersin ise iğrenç bir şehir.Özellikle mersinden teceye kadar olan bölümün içine etmişler.One ya öyle iğrenç iğrenç binalar.Köymü şehirmi belli değil.Köy platformu üstüne 10 katlı binalar koymuşlar.İğrenç bir planlaşma var.Özellikle binaların kanalizasyon sistemleri yok.Hepsini denize döküyorlar,sonra o denizdede yüzüyorlar.İğrenç bir yer.Akdeniz bu kadar rezil edilebilir.O kadar iyi sahilimiz var hiç kıymeti yok hiç.Evler iğrenç,ulaşım yok o yok bu yok hiç güzel değil.Mersin bir kere yanlış planlanmış.Oraya her gittiğmde bunun sıkıntısını yaşıyorum.Şehrin kare olarak gelişmesi gerekirken uzunlamasına gelişmiş.Arkasındaki oto yoluda kimse kullanmıyor herkezde bir deniz sevdası var sahildeki kıç kadar her 200 metrede bir göbek ve ışık olan o yolu kullanıyorlar.Ne desem boş valla,mersinde ne sanayi var ne yatırım ot gibi bir şehir.Hiç olmazsa antalyada turizm var,adanadada sanayi var.Mersinde ortada ot.

• quote:

Orjinalden alıntı: ATLANTIK

Ya bide şu mersinin neresini seviyorsunuz anlamıyorum.Ben istanbul göztepede oturuyorum,eğer siz istanbulu tam olarak kullanamıyorsanız hemen b.k atmayın.!Dünyada istanbul kadar güzel bir şehir yoktur.İstanbul,new york,londra gibi rakiplerinide bazı konularda geçmiştir.Özellikle dünyada 2 kıtayı birbirine bağlayan ve bu kadar mükemmel manzarası olan bir metropol daha yok.Tabi eğer maddi geliriniz düşükse tam bir cehennem ama,paranız var ise...(gerisini siz düşünün).Mersin ise iğrenç bir şehir.Özellikle mersinden teceye kadar olan bölümün içine etmişler.One ya öyle iğrenç iğrenç binalar.Köymü şehirmi belli değil.Köy platformu üstüne 10 katlı binalar koymuşlar.İğrenç bir planlaşma var.Özellikle binaların kanalizasyon sistemleri yok.Hepsini denize döküyorlar,sonra o denizdede yüzüyorlar.İğrenç bir yer.Akdeniz bu kadar rezil edilebilir.O kadar iyi sahilimiz var hiç kıymeti yok hiç.Evler iğrenç,ulaşım yok o yok bu yok hiç güzel değil.Mersin bir kere yanlış planlanmış.Oraya her gittiğmde bunun sıkıntısını yaşıyorum.Şehrin kare olarak gelişmesi gerekirken uzunlamasına gelişmiş.Arkasındaki oto yoluda kimse kullanmıyor herkezde bir deniz sevdası var sahildeki kıç kadar her 200 metrede bir göbek ve ışık olan o yolu kullanıyorlar.Ne desem boş valla,mersinde ne sanayi var ne yatırım ot gibi bir şehir.Hiç olmazsa antalyada turizm var,adanadada sanayi var.Mersinde ortada ot.

mööööööö!!!!!!!!!!!!!!!!!

sana anladığın dilden verilebilecek en makul cevap

guzel şehrimizi sevek zorunda değilsin

bari b.k atma

• quote:

Orjinalden alıntı: sepulturgay

quote:

Ya bide şu mersinin neresini seviyorsunuz anlamıyorum.Ben istanbul göztepede oturuyorum,eğer siz istanbulu tam olarak kullanamıyorsanız hemen b.k atmayın.!Dünyada istanbul kadar güzel bir şehir yoktur.İstanbul,new york,londra gibi rakiplerinide bazı konularda geçmiştir.Özellikle dünyada 2 kıtayı birbirine bağlayan ve bu kadar mükemmel manzarası olan bir metropol daha yok.Tabi eğer maddi geliriniz düşükse tam bir cehennem ama,paranız var ise...(gerisini siz düşünün).Mersin ise iğrenç bir şehir.Özellikle mersinden teceye kadar olan bölümün içine etmişler.One ya öyle iğrenç iğrenç binalar.Köymü şehirmi belli değil.Köy platformu üstüne 10 katlı binalar koymuşlar.İğrenç bir planlaşma var.Özellikle binaların kanalizasyon sistemleri yok.Hepsini denize döküyorlar,sonra o denizdede yüzüyorlar.İğrenç bir yer.Akdeniz bu kadar rezil edilebilir.O kadar iyi sahilimiz var hiç kıymeti yok hiç.Evler iğrenç,ulaşım yok o yok bu yok hiç güzel değil.Mersin bir kere yanlış planlanmış.Oraya her gittiğmde bunun sıkıntısını yaşıyorum.Şehrin kare olarak gelişmesi gerekirken uzunlamasına gelişmiş.Arkasındaki oto yoluda kimse kullanmıyor herkezde bir deniz sevdası var sahildeki kıç kadar her 200 metrede bir göbek ve ışık olan o yolu kullanıyorlar.Ne desem boş valla,mersinde ne sanayi var ne yatırım ot gibi bir şehir.Hiç olmazsa antalyada turizm var,adanadada sanayi var.Mersinde ortada ot.

bari b.k atma

Ya git işine ya bu mersinlilerde bir garip kabullenemiyorlarBenim kuzenimde senin gibi aynı,şu dandik köyden bozma şehri bana savunmayın binalar iğrenç zaten mersinde herkez zengin,dikkat ettimde herkezin parası bol ama sadece giysiye ve gösterişe yatırım yapıyorlar,evin hiç değeri yok evler iğrenç haşadı çıkmış hepsinin.Mersinin denizinide kirletmişler marmadan farkı yok.Birde bunlar yetmezmiş gibi yarısıda kürt.Zaten her gittiğimde bir kaç kürtle tartışıyorum geçen sefer ağzını burnunu kırıcaktım bi tanesinin.Bu seferde uçağa kürdün teki bindi uçak motorları açmış havalanacak herif telefonla konuşuyor adamı uyarıyoruz"ne yapak" diyor.Bunlar harbi gerizekalı birdaha uçağa binmem adanadan.Mersine hava alanı lazım bir tane ama tınlayan yok.Zaten adanadaki pistin yeride son derece iğrenç çingene mahallesinin içine yapmışlar.

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: sepulturgay

quote:

bari b.k atma

Ya git işine ya bu mersinlilerde bir garip kabullenemiyorlarBenim kuzenimde senin gibi aynı,şu dandik köyden bozma şehri bana savunmayın binalar iğrenç zaten mersinde herkez zengin,dikkat ettimde herkezin parası bol ama sadece giysiye ve gösterişe yatırım yapıyorlar,evin hiç değeri yok evler iğrenç haşadı çıkmış hepsinin.Mersinin denizinide kirletmişler marmadan farkı yok.Birde bunlar yetmezmiş gibi yarısıda kürt.Zaten her gittiğimde bir kaç kürtle tartışıyorum geçen sefer ağzını burnunu kırıcaktım bi tanesinin.Bu seferde uçağa kürdün teki bindi uçak motorları açmış havalanacak herif telefonla konuşuyor adamı uyarıyoruz"ne yapak" diyor.Bunlar harbi gerizekalı birdaha uçağa binmem adanadan.Mersine hava alanı lazım bir tane ama tınlayan yok.Zaten adanadaki pistin yeride son derece iğrenç çingene mahallesinin içine yapmışlar.

bak göç konusunda haklısın guzelim şehrimiz son 20 yılda ne hale geldi????

bende sonradan gelen zat-ı muhteremlere pek sıcak bakmıyorum ama neyse...

ve tekrar halısın hava lanı yok

ne yapalım ben mi yapayım

ama sırf o macit özcan yüzünden oluyo

oy toplayabilmek için halkın gözünü boyuyor bunuda sadece gorsel guzellikleri geliştirerek yapıyor sahil yolu,parklar vs gibi...

hiç sevmem zaten kendilerini!!!!

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.