Şimdi Ara

MERSİNLİDE Mİ YOK ???? MFL & SOSYAL BİLİMLER LİSESİ & YATILILIK HAYATI ????

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
520
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar konu kirliliği yaratmışsam özür dilerim ama ben bu sene liseye geçtim ve mersin fen lisesinin pansiyonunda yatılı kalacağım!

Daha önce mersin fen lisesinde yatılı okumuş veya başka bir okulda yatılı eğitim görmüş kişiler varsa yatılılık hayatının kolaylıkları zorlukları vb. hakkında bir bilgi alabilir miyim ?

Şimdiden teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi paradiss_tr -- 27 Ağustos 2007; 17:58:51 >

• Arkadaşlar aynı zamanda MFL ve Sosyal bilimler lisesinde okumuş okuyan okuyacak arkadaşlarla burada tanışabiliriz !
  • Forumda hiç mi yok yatılı okuyan veya mfl de sosyal bilimler lisesinde okuyan ?

Biriniz yardım edinde arkadaşlar ona göre hazırlıklarımı yapacağım
  • Hadi Mersinliyede Razıyız En azından Mersinde Gidilecek Yerleri Belirtebilir

Mersinlide yoksa foruma
  • yukarı çık yukarı
  • tarsuslu var.mersinin ilçesi.ufak tefek sorularınızı yanıtlamaya çalışırım...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sağolasın kardeş bende zaten Adanalıyım ama yinede yardım ederseniz hiç fena olmaz.

MFL de yatılı okuyacağım da mersin hakkında pek bilgim yok biraz bilgi alabilir miyim sosyal hayat konusunda ?
  • Arkadaşlar okullar açılıyor hala bir mesaj yok
  • Neyi merak ediyorsan onu sor, ona göre cevap alırsın..

Mersin'in neyini merak ediyorsun, bilirim mersin'i..

Üstelik liseyi de yatılı okudum, başka bir fen lisesinde..

Yatılı okumakla ilgili sorularını da sorabilirsin..
  • Ben İçel Anadolu Lisesindeyim. MFL'de yatılı kalan çok arkadaşım var, hallerinden memnunlar. Ancak 92 kişi varsa 60 tanesi dersten kafayı yemek üzereler.. Kendine doğru kişileri bulman biraz zor olacakmış gibi gözüküyor

Sosyal Bilimler Lisesi hakkında bir şey söylemeyeceğim.
  • keşke iyi bi anadolu lisesi tercih etseydin daha iyi olurdu bence.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.