Şimdi Ara

MERSİN ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ HK. SORULARINIZ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.818
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dönem 3’e geçtim aklınızda olan soruları sorabilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AprilEthereal1 -- 8 Ağustos 2018; 23:35:56 >

• başka bir konuda önermediğini okudum nedeni nedir 9500 sıralamadayım mersini yazmayı düşünüyorum.
  • avsar0102 A kullanıcısına yanıt
    1) Kendi sıralamasına yakın tıplar arasında en zorlarından biri
    2) Finalsiz geçme olayı yok ve finalde 50 alma şartı var

Şehrine yakınsa ve çalışmayı seviyorsan yazılabilir benim için bir sıkıntı olmadı ama şimdiye kadar
  • Ilk 3 senede ne kadar çalışma yeterli oldu? Hangi ayda başlıyor tempolu çalışma ne zamana kadar sürüyor yil icerisinde?
  • GloomySunday G kullanıcısına yanıt
    1. sınıfta ilk komite 2 hafta ve en kolayı bunu saymazsak 1. sınıfta ekimde başlar finalle birlikte 1 haziran gibi biter

2. sınıfta daha zor tabiki de baştan sona kadar belirli bir tempoda çalışman lazım bir süre sonra zaten çalışma temelini oturtuyorsun mesela ben uzun süreli komitelerde 1.5-2 hafta pek çalışmıyordum sadece günlük tekrar ondan sonra tempoyu arttırarak son 2 hafta özellikle bol tekrar yaparak komitelere giriyordum sıkıntı yaşamadım ortalamam da iyiydi tek sıkıntı finalsiz geçme yok ve 50 alma şartı var

3e daha bu sene geçtim onun için yorum yapamayacağım ama 7 komite var ve en uzunları 1 ay. Biraz daha sıkı çalışman gerekiyor ama 2’deki gibi komiteler uzun olmadığı için ve 7 komite olduğu için bir komite düşük alırsan telafisini daha rahat yaparsın diye düşünüyorum
  • up
  • Hocam sizce diğer tıplara göre zorluğunu 10 üzerinden değerlendirir misiniz? (5-normal derecede tıp olsun)
  • 7.5 -8
  • AprilEthereal1 A kullanıcısına yanıt
    Ooo iyimiş hocam
    Kusura bakmayın ama saçma olabilir (sonuçta hala sınav kafası lisedeki gibi )günlük ortalama kaç saat çalışırsak sınıfı rahat geçebiliriz?
  • günlük çalışma olarak değilde komitelerin uzunluğuna göre bir çalışma düzeni oturtursan rahat geçersin, sınav kafası gibi düşün zaten düzenli çalışman yeter
    Peki hocam bi doktor tanıdığımız hasta sayısı önemli gibi bir cümle sarfetti.Yani ne kadar değişik vaka görürsen o kadar iyi olur dedi vaka sayısı iyi mi?
  • Yeterli diye biliyorum zaten bölge hastanesi Çukurova olduğu için bu konuda en iyi yerde orası
    Biliyorum ama orasını sıralamam tutmuyor :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.