Şimdi Ara

Mersin --- PS 3 Cafe

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
3.323
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Mersin'de mekanı iyi olan PS 3/Xbox 360 cafe var mı?
    Adres ve saat fiyatları ile yazar mısınız?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HuKe -- 25 Eylül 2008; 22:30:19 >

• bitane çiftlikköy kampüsüne çıkarken solda vardı.. halı sahanın yanında.. fakat xbox yoktu sanırım.. ps3 bile olmayabilir ama büyük lüx biyerdi olabilir..
  • Sahildeki GameDays diyolardı...

Ama ben evde oynamayıp arkadaşlarla dışarıda oynarsam aşşağıda tarif ettiğim yere gidiyorum.Çok temiz 2 tane ps3 var içeride sadece , sahibide içten birisi.

Sahilden Mezitliye doğru giderken "Heryer Fıstık"a varmadan ilk sağa gir oradanda ilk sağ gir 50 metre sonra solda ufak biyer ama hiç değilse milletin ağız kokusunu çekmiosun.
  • POZCUDA AÇILDI SÜPER LÜX RAHAT VE KONFORLU BENIM DIYE DEMIYORUM ZOR BULUNUR:)

ŞAKA BİR YANA
    POZCUDA AKBANKTAN GIRDIKTEN SONRA HEMEN ILK SOKAKTAN SAGA DONUYORUZ VE
    KARSINIZDA CAFE SUMO NUN KARSISINDA GAMEBOX 106 CM FULL HD PANASONIC PLAZMALAR TEMIZ ORTAM VE ELIT MISAFFIRLER....
    SAATIDE KOMIK BIR UCRET SADECE 3 YTL DENEMENIZI TAVSIYE EDERIM VE SAAT3-4 E KADAR ACIK
    MERSİN DE PLAYSTATİON UN ADRESİ GAMEBOX

PC PS2 PS3 PSP XBOX360 OYUN KONSOL VE AKSESUARLARIDA TEK ADRESTE 05366770077

Mersin --- PS 3 Cafe

• quote:

Orjinalden alıntı: www.gameboxtr.com

POZCUDA AÇILDI SÜPER LÜX RAHAT VE KONFORLU BENIM DIYE DEMIYORUM ZOR BULUNUR:)

ŞAKA BİR YANA
    POZCUDA AKBANKTAN GIRDIKTEN SONRA HEMEN ILK SOKAKTAN SAGA DONUYORUZ VE
    KARSINIZDA CAFE SUMO NUN KARSISINDA GAMEBOX 106 CM FULL HD PANASONIC PLAZMALAR TEMIZ ORTAM VE ELIT MISAFFIRLER....
    SAATIDE KOMIK BIR UCRET SADECE 3 YTL DENEMENIZI TAVSIYE EDERIM VE SAAT3-4 E KADAR ACIK
    MERSİN DE PLAYSTATİON UN ADRESİ GAMEBOX

PC PS2 PS3 PSP XBOX360 OYUN KONSOL VE AKSESUARLARIDA TEK ADRESTE 05366770077

Mersin --- PS 3 Cafe

Zeynel doğru soyluyor.Onun yeri yeni açıldı.Temiz arkadaşımızdır.

• BENİM CAFEM MERSİN POZCUDA 10 106 CM LCD 1 LOCA GUİTAR HERO 3-4-5( BATARİ_GİTAR)...XBOX 360 Wİİ LİG TV ( 10 LCD AYNI ANDA 2 DEV PROJEKSİYONLA) NARGİLE CAFE ....MERSİNDE GAMEBOX DERSEN HERKES SÖYLER ...SAATİDE 3 YTL XBOX 360 PSP VERSİYON VE OYUNLARINIDA BULABILECEGINIZ NADIR ADRESLERDEN BİR TANESIDIR GAMEBOX
    TÜM DOSTLARIMI KAHVE İHRAM ETMEK İÇİN BEKLERİM SAYGILAR
    ZEYNEL ABİDİN GÜZEN
    TAM ADRES ..KUŞİMOTO SOKAGI MAYDONOZ TANTUNİ ARKASI ESKI CAFE S YERİ 05306055339REZERVASYON İÇİN
  • satlık 2 el pes 3 var 1 adet oyun 120 gb
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • almanyadan geldi acil satmak istiyorum para lazım eger almak isteyen varsa mersinde ikamet ediyorum 0530 036 45 04
  • Hortlatmak gibi olmasın ama birşey soracağım beyler.
    Mersinde Ps3/xbox360 tamir onarım bakım ve FW olaylarını yapan güvenilir bir yer var mı?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.