Şimdi Ara

mersin-mezitli 3g bilgilendirme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
358
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar bu mesajim bilgilendirme amaclidir, cunku ben arastirdim bulamadim sonra dedim deneyim butun sebekeleri ben yazayim, bilgilenmek isteyen okusun. mersin mezitlide telefonunuzda internete girmek istiyorsaniz. siralamam soyle 1- vodafone ( en hizli bu ) tek cubukta bile 3 megabiti buluyor. tam cektimi 7 megabiti gordum. 2- avea 3 cubuk cektigi halde 3 megabiti bulmuyor. ve en berbati turkcell ne cekiyor nede hizli.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: hsnsenel

arkadaslar bu mesajim bilgilendirme amaclidir, cunku ben arastirdim bulamadim sonra dedim deneyim butun sebekeleri ben yazayim, bilgilenmek isteyen okusun. mersin mezitlide telefonunuzda internete girmek istiyorsaniz. siralamam soyle 1- vodafone ( en hizli bu ) tek cubukta bile 3 megabiti buluyor. tam cektimi 7 megabiti gordum. 2- avea 3 cubuk cektigi halde 3 megabiti bulmuyor. ve en berbati turkcell ne cekiyor nede hizli.

Konuyu hortlatıcam ama önemli olan bilgi paylaşımı...

Kardeşimde nokia 2730 classic var 3gli. Kullandığı hat turkcell... Benim telefonum ise samsung c3530 3g yok edge var. Hattım turkcell...

İki telefonu internet üzerinden test ettim.. Benim telefonum daha hızlı çıktı. Mersinde turkcell 3g hiç iyi değil.. Yakın zamanda 3g modem alıcam bu yüzden turkcelli gözden çıkardım.. ttnet, vodafone ya da avea 3g bunlardan birine kaydolucam. Bunlarıda çok iyi araştırmam gerekiyor...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.