Şimdi Ara

Mersin metaverse kenti oluyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.286
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • :)) o yüzden her gün saatlerce kullandığın sosyal medya uygulamalarının ceosu sanal gerçeklik gözlüklerine yıllar önce 4 milyar dolar yatırım yaptı ve her 4 çalışanından birisini metaverse için çalıştırıyor. boş alan demeye devam et arkasından izlersin ileride keşke bi yatırımım olsaydı diye.

• Milletin duygularıyla oynuyorlar. Kafalarına göre gelir elde etmek istiyorlar. Başka yanıtı olamaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • por favor kullanıcısına yanıt

Aynı şey Bitcoin ve Tesla için de söyleniyordu.

• quote:

Orijinalden alıntı: babayı izle

Bugün gidip Londra’da dilediğin gibi gezip tozamazsın sana bu imkânı sunacak. Tabi getirisi olduğu kadar götürüsü de olacaktır. GTA Online gibi bütün hayatı sanalda yaşayan insanlar da olacak.
    Bu Mersin projesini bilmiyorum da diğer metaevrenlerde benim bildiğim gerçek Londra ile alakası olmayan bir yer inşa ediliyor. Sadece doğa aynı yani göl,nehir ve topraklar aynı onun dışında tamamen kullanıcıların oluşturduğu bir evren.
    Not: Yanlış biliyorsam düzeltirseniz sevinirim.
    Netten baktım da yanlış biliyorum sanırım. Düzeltmeniz sevindirir şimdiden teşekkür ederim. ^_^

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DrESB -- 10 Ocak 2022; 20:38:15 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • DrESB D kullanıcısına yanıt
    Hocam zamanında Sanalika vardı onun VR versiyonu.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: babayı izle

Hocam zamanında Sanalika vardı onun VR versiyonu.
    sağ ol hocam ama londranın bugünkü halini görmek için gerçekten gitmemiz şart :( oyunla reel londra alakasız olacak, metaevrende dünyadan arsa satın almak ile metaevrendeki marstan almak aynı şey.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.