Şimdi Ara

Mersin'de Diş Hastanesi Tavsiyesi Lazım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.183
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar arka dişlerimi mersinde özel bir diş hastanesinde dişlerimi çektirmek mecburiyetinde kaldım. Diş doktoru 3 implant yapılması gerektiğini söyledi. Operasyonun hem çok zor olacağını hem de 4 ay sıkıntı yaşayacağımı söyledi.Koşarak kaçtım oradan. Bana Mersinde implant yaptırabileceğim iyi bir diş hastanesi tavsiye edebilecek var mı?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi juninhotr -- 5 Mayıs 2018; 19:13:54 >



  • Hocam mersin'de Türkiyenin en iyi diş doktoru var sen hala soruyorsun:) Doç. Dr. Birkan Taha Özkan'a git o zorlu dediği operasyon bak nasıl çok basit şekilde yapacak. Bana da implant yaptı 1 damla bile kan gelmedi. İmplant sonrası yeme içme yasağı da yok direk normal hayata devam edebiliyorsun adam çok iyi. mümkünse sen de dikişsiz implant yaptır



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kasparow112 -- 7 Mayıs 2018; 6:9:7 >
  • Hocam çok teşekkür ederim. Tavsiyenle Birkan Özkanın yanına gittim kontrol ettirmeye. Hoca çok bilgili ve güven vericiydi.
    Birkan hoca tanıdığım ve tanıyabileceğim en iyi diş hekimi herhalde. Aynen dediğin gibi oldu 10dk içerisinde implantları yaptı ve hiç ağrım olmadı. ağzımdaki uyuşukluk geçince de normal yemeğimi ve çayımı içtim. O çok zorlu diş implant operasyonu çok rahat geçti.
    Gitmeyi düşünenler için;
    www.birkanozkanklinik.com.tr
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.