Şimdi Ara

Mersin Davultepe pozcu arasi mezun ogrenci icin en uygun iyi dershane (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
1
Favori
3.255
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • giden 10 arkadaşımdan 9u neden illallah ediyor peki ? hiçbiri 15 neti geçememiş durumda çoğu mezun kalıyor zaten adamlar ygsye bir ay kala optik,dalga vs cogu seyı bılmıyor .ben bunları yüzüne söylesem ne olur söylemesem ne olur adamın umrunda olmaz sistemi kurmuş cukkaya devam edıyor .umrunda olur mu sence?? madem 3-5 kuruşa muhtaç değil yapsın grupları 4-5 kişi az öğrenci alsın iyi isim yapsın okulun ismini kullanmasın. Sana denk gelmedi diye diğer dersine girdiklerini almamış mı oluyor şimdi ? ayrıca instagram hesabının ss ini bulunca atacağım en kısa zamanda o zaman ne dıyeceksın ?
  • lleycik614 L kullanıcısına yanıt
    Kardeşim benim memnun olmayan arkadaşım yok o senin arkadaşlarının gereksizliğidir. Optik vs yetiştiremiyor demişssin utanmadan ya biz 12 de optikle başladık hangi kafadasın. Sallama güzel kardeşim bak terbiye sınırlarımı zorlama benim. İnstagram hesabı açıklamasını gayet düzgün yaptığımı düşünüyorum. Bizden büyük teyzelerimiz amcalarımız bizim fotoğrafımızı beğenemez mi? Sen her türlü olayı bel altı algılıyorsan o senin terbiyesizliğindir. O hoca kötü olsa her 10 kişide 9 u illallah etmiş olsa o gruplar fullenmezdi güzel kardeşim :D Neden gruplar full diye düşünmüyorsun değil mi hiç :D
  • olm sana bir şey söyleyeyim senin gibi yalakaları oldugu sürece bu kervan böyle devam eder ayrıca ara sıra online ol insta resmini yollucam bulunca sana
    Bayram hocayla zaten takipleşiyorum adam hocam diyorum neyin kafasındasın :D boş olan biri bayram hocanın dersine giremez zaten :D
  • Ya beyler ozturk ya da lisan fen düşünüyor sizce hangisi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Yanlış bilgilendirme. Orası gayet iyi.matematikciler mükemmel.tabi Yasin hoca da. Dezavantajlaji bir e bir de biraz sıkıntıli

• kmesne kullanıcısına yanıt
    lisan fen
  • Arkadaşlar sonkez upluyorum da bugün büyük ihtimal öztürke kaydolmaya gideceğim o yüzden varsa söyleyeceğiniz bir şey lütfen yazın öneri vs
  • UP
  • bende forumun arka tarafında deneme amacıyla bi yere yazildim hala kafam cok karısık bende uplıyım
  • Up
  • UP
  • Up

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Up

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam hortlatmış olcam ama bu sene bende mersinde dershaneye gidicem ne önerirsiniz.
  • waitforit_123 kullanıcısına yanıt
    Düşük bütçe öztürk yüksek bütçe lisan fen

• kmesne kullanıcısına yanıt
    Fiyatları ne kadar hocam biliyor musunuz daha mersine yerleşmedim.

• Hocam mezunmusun bilmem ama bizim okul var mersin temel lisesi. Mezun grupta var. 12 lerde var.

Sınıflar kalabalık değil. Özel ders sistemi Birebir nerdeyse istedigin an alabiliyorsun.

Bizde her ders için 2 hoca var. Matematik için 8 hoca var. Rehberlik hocaları üzerine titriyor.

Lisanfen iyi değil. 3 kurum için hocalar ortak. Etüt sistemi yok. Öztürk de fena değil.

Final kavram gelişim felan bulaşma.

Forumun arka tarafında etüt merkezleri de var. Onlarda fena değil.

Mersin Temel Lisesinin tek dezavantajı var.

1 şube dışında derece yapacak öğrenci yok.

Ama bu dezavantaji avantaja çevirebilirsin. Yani etütler bomboş oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lastnovember -- 10 Eylül 2017; 17:52:38 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • lastnovember L kullanıcısına yanıt
    sağolun hocam bir de işin bütçe kısmı olduğu için onu da düşünmem lazım mersine gittiğimde buraya da bakarım teşekkürler.35k dan mezunum bu arada.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi waitforit_123 -- 10 Eylül 2017; 18:19:14 >
  • Lisana bulasma asla ve asla

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.