Şimdi Ara

Merkür Net nasıldır ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
4.140
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Bende 2 fiber altyapı var biri tt diğeri sol. Şimdi sol kullanıyorum mecburen merkürden 0 abonelik başlatıcam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • _denizbas _ kullanıcısına yanıt

Evet sizin mecburen sıfır abonelik oluşturmanız gerekiyor. Sol kullandığınız için.

• taahhüt bitince 660 tl'ye çıkıyor tarifeniz. başka firmaya geçeyim diyene kadar 10-15 gün geçer. yüksek fiyattan faturalandırılırsınız. müşteri yaklaşımları da berbat. işinize gelirse tarzında. hele bir de taşımada sorun çıkarsa yandın. 660 tl faturayı ödemekle karşı karşıya kaldın demektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cangibi61 -- 12 Ocak 2024; 10:20:44 >
  • IPTV'de nasıl ? Deneyen bilen var mı ?

• arkadaşlar güncel olarak kullanan var mı ? eski yorumlara baktığımda taahhütlü alanlar varmış. Türknetin 699TL çılgınlığından sonra bu firma gözüme ilişti ve mantıklı geldi. 100mbps download fiber paketi için 419tl istiyor ve 31 aralık 2026 ya kadar fiyat değişmeme garantisi veriyorlar ve taahhüt de yok. Ayrıca arkadaşını getir kampanyası da var. Kullanan arkadaşlar tecrübelerini yazarsa sevinirim. Türknetten nakil yapacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi matkap said -- 28 Temmuz 2025; 13:54:51 >
  • matkap said M kullanıcısına yanıt

1.5 hafta oldu bağlatalı, geçen hafta malesef tüm türkiyede internet gitti yaklaşık 2 gün, saldırı dediler forumda ama tam sebebini bilmiyorum. Şu anda iyi stabil. Böyle olaylar yaşanmazsa fiyat açısından makul. Bu arada arkadaşını getir kampanyası sadece kodu veren tarafa fayda sağlıyor, kodla müşteri olana bir şey verilmiyor burda.

• Raz3rs kullanıcısına yanıt

eğer bana kodunuzu verirseniz en azından size faydam dokunsun madem.

• matkap said M kullanıcısına yanıt

pm olarak gönderdim teşekkür ederim.

• Raz3rs kullanıcısına yanıt

isim soy isminizi de yazar mısınız lütfen. Mesaj gönderemiyorum çözemiyorum da

• ozkanonk O kullanıcısına yanıt
    Bende merak ediyorum ona göre İnterneti taşımayı düşünüyorum ip kullanan var mı deneyim paylaşır mısınız lütfen cgnat olayından girememe durumları olabiliyor mu

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • hanturk kullanıcısına yanıt

Cloudstream üzerinden kullanıyorum bir sıkıntı yok. Cgnat olaylarini bilmiyorum ama eve gidince istediğiniz bir yere test atabilirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.