Şimdi Ara

MERKEZİ YERLEŞTİRME PUANI İLE YATAY GEÇİŞ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
493
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Herkese merhaba hazırlık okurken merkezi yerleştirme puanı ile geçiş yaparsam daha sonra yatay geçiş yapabilir miyim?Merkezi yerleştirme puanı ile geçiş yaptıgım okulda öğrenim görüceğim okulda aldıgım bursu alabilir miyim?(puanım yetiyor.)



  • Sans isi belki senden daha yuksek puanlilar basvurur kontenjanin %20 si olmasi gerekiyor. 10 kisi aliyorsa 2 kisi burslu girebilir. biri neden sen olmayasin ? :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkese iyi günler. Merkezi yerleştirme puanıyla yatay geçiş hakkında bugüne kadar verilen bütün bilgiler , değerli cevaplar , önemli fikir paylaşımları için herkese çok teşekkür ederim. Bazı tatsız , rahatsız edici özel nedenlerden dolayı 2011 yılında yerleştiğim eski okulumdan sağlık durumumda göz önüne alınarak ayrılmak durumunda kaldım. Aslında eski okulumdan geçen sene ayrılmam gerekirdi fakat uzun süreli bir tedavi sürecindeydim ve rahatsızlığımı atlatabilmem uzunca bir zamanımı aldı. Uzunca bir süre ilaç tedavisi gördüm. Birçok üniversiteye merkezi yerleştirme puanıyla yatay geçiş için ön kayıt başvurusunda bulundum ve birçoğunu da kazandım. Bu başvurduğum okullar arasından kendim için en uygun olduğunu düşündüğüm , en çok ilgi duyduğum İstanbul Kültür Üniversitesinin güzide bir bölümüne bugün itibariyle kesin kaydımı gerçekleştirdim. Bana bu konuda yardımcı olan , fikir paylaşımında bulunan bir çok kişiye ne kadar teşekkür etsem azdır. Herkese iyi çalışmalar , güzel günler dilerim.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.