Şimdi Ara

Merkezi sistem uydu kurulumu acillll...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
3.389
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba, ben ankarada 36 daireli bir apartmanın yöneticisiyim, apartmana merkez sistem uydu anteni kurduracağım fakat son uydu teknolojileri hakkında bilgim yok,aşağıda taleplerim yazdığım sistem hakkında hangi markalar ve neler kullanmamız hankkında yardım edebilecek yada bu işi yapan fiyat verebilecek arkadaşlar var ise lütfen bana cevap yazsınlar,

en az TURKSAT, HOTBİRD, DIGITURK çanakları olacak,
    Karasal yayınlar olacak,
    Her daireye 2 yada 3 ayrı uydu kablosu verilecek,
    daire içlerindeki prizler değişecek,
    en iyi uydu dağıtıcıları kullaılacak (next star gibi),
    en iyi kablo, LNB v.s gereçler kullanılacak,
    her daireye 20mt fazladan kablo verilecek,
    yapılan sistem FULL HD LCD TV izlemeye uygun olucak, (yani vatandaş evine FLL HD TV ve D Smart FULL HD TV paketi aldığında rahatça izleyebilsin, kablo anten veya apartman dağıtıcı sisteminden dolayı bir sorun çıkmasını istemiyoruz.)

• Yazınızı okudum..Tam üç ay önce bende sizin gibi araştırma safhasındaydım..Buraya DH Foruma ilan yazdım...Sildiler....Biz 260 daire için epeyce fiyat aldık...İstanbuldayız.... HOTBİRD - TÜRKSAT - DİGİTÜRK istedik....120.000 EURo ile 150.000 Lira isteyenler oldu...35.000 euro isteyenler oldu.30.000 EURo isteyenler oldu..Kaz peşinde koşan çok uyanıklar var.....En son 26.000 USD. ye yapıldı.. 18 adet üçlü gurup halinde çanak ve 18 adet 24 lük santral kuruldu.....Her daireye dahili tesisattan tek hat kablo verildi....İkinci hattı isteyenler 30 lira ve metresi 1 liradan kablo parası verecekler...Çok net tertemiz yayın alıyoruz..Beylikdüzü UFUK elektronike teşekkür ediyorum....En önemlisi fiyat değil referanslarını sorunuz...Nerelere yaptıklarını sorup oralardan bilgi isteyiniz...Birde en önemli konu AVRUPA KABLO KULLANIYORUZ DİYEREK TUZLAMA FİYAT ÇEKİYORLAR.Avrupa deyip takılan kablo ise çin malı ve telleri bakır kaplanmış demir yalan yazmıyorum ,mıknatıs çekiyor..Bakır veya alüminyumu asla mıknatıs çekmez...AVRUPA KABLO DEĞİL....Özellikle bakır yerli kablo kullanılmasını şart koşunuz...İletkenlik sırası altın, bakır , alüminyum olarak gidiyor....Biliyorsunuz...Tercihimiz her zaman bakır....Kolay gelsin...Saygılarımla..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taşkafa -- 10 Mayıs 2010; 13:24:40 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Merkezi Sistem Uydu Prizi
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.