Şimdi Ara

Merkezi Puanla Yatay Geçiş - Hazırlık Transkript sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
7.445
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İstanbul Üniversitesi bu seneki ilanında

1- Başvuran öğrencinin ayrılacağı yükseköğretim kurumunda öğrenimi boyunca alacağı bÜtün dersleri gösterir
    öğretim planı/müfredatı ve onaylı ders içerikleri
    2- Başvuran öğrencinin ayrılacağı yükseköğretim kurumunda izlediği bütün dersleri ve bu derslerden aldığı
    notları gösteren resmi lisans öğrenim belgesinin(Transkript) aslı veya resmi onaylı fotokopisi

İstanbul Üniversitesi için istenilen belgeler arasında bunlar var lakin ben ODTÜ hazırlık öğrencisiyim transkript notlar için gerekiyor hazırlık için transkript işi nasıl olabilir.ODTÜ'nün sitesinde hazırlık öğrencilerine transkript yok diyor.Birde 1.maddede öğrenimi boyunca alacağı bütün dersleri gösteren diyor transkripte gelecek senelerdeki dersleri gösteren transkript hiç duymadım yardımcı olurmusunuz.Teşekkürler şimdiden.

• quote:

Orijinalden alıntı: Yeah Science

İstanbul Üniversitesi bu seneki ilanında

1- Başvuran öğrencinin ayrılacağı yükseköğretim kurumunda öğrenimi boyunca alacağı bÜtün dersleri gösterir
    öğretim planı/müfredatı ve onaylı ders içerikleri
    2- Başvuran öğrencinin ayrılacağı yükseköğretim kurumunda izlediği bütün dersleri ve bu derslerden aldığı
    notları gösteren resmi lisans öğrenim belgesinin(Transkript) aslı veya resmi onaylı fotokopisi

İstanbul Üniversitesi için istenilen belgeler arasında bunlar var lakin ben ODTÜ hazırlık öğrencisiyim transkript notlar için gerekiyor hazırlık için transkript işi nasıl olabilir.ODTÜ'nün sitesinde hazırlık öğrencilerine transkript yok diyor.Birde 1.maddede öğrenimi boyunca alacağı bütün dersleri gösteren diyor transkripte gelecek senelerdeki dersleri gösteren transkript hiç duymadım yardımcı olurmusunuz.Teşekkürler şimdiden.

ben de aynı durumdayım. hazırlıkta transkript olmaz ama nasıl olacak merak ediyorum. bu başlık iyi olmuş. bilen biri yazarsa cok cok sevinirim

• Gelecek seneki dersleri gosteren transkprit olmaz,o ders icerikleri oluyor.Bolum sekreterligine gidip sorarsin yardimci olurlar.Aldiktan sonra onaylatman gerekiyor.(Ben tam 61 sayfa ders icerigi onaylattim ) Transkprit mevzusu ise ; hazirlik okuduguna dair belge verirsen sorun olmaz diye dusunuyorum gecmek istedigin okulun ogrenci islerini arayip ogrenirsin daha net bilgi verirler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: haylaz1994

Gelecek seneki dersleri gosteren transkprit olmaz,o ders icerikleri oluyor.Bolum sekreterligine gidip sorarsin yardimci olurlar.Aldiktan sonra onaylatman gerekiyor.(Ben tam 61 sayfa ders icerigi onaylattim ) Transkprit mevzusu ise ; hazirlik okuduguna dair belge verirsen sorun olmaz diye dusunuyorum gecmek istedigin okulun ogrenci islerini arayip ogrenirsin daha net bilgi verirler.

Hazırlıktayken yatay geçiş yapana lazım mı ders içeriği çıkartmak ? Ben zaten 0'dan başlıyacağım derslerimi saydırma gibi bir durum yok.
  • Güncel
  • ya bende de şöyle bi sorun var şimdi bahar döneminde yatay geçiş yapmak istiyorum fakat sakarya başvuruları benim kendi üniversitemde ki finallerden önce kabul ediyor transkript te sıkıntı çıkar mı yatay geçiş başvurumda
  • Bende vakıftan erciyes üniversitesine geçicem hazırlığımı saydırabilirmiyim ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hocam ben de ayni durumdayim.Ben de istanbul uni tipa gecmek istiyorum ancak dediginiz gobi transkript sorunu var.Ne yaptiniz?Basarabildiniz mi gecmeyi?

• güncel
  • İstanbul üniversitesi Nasıl değerlendiriyor bilen var mı?Not ortalaması yüzde kaç etkili?

• Öğrenci Danışmanlığı YATAY GEÇİŞ, YKS, DGS , YÜKSEK LİSANS | YKS TERCİH DANIŞMANLIĞI ALMAK İSTEYENLER SAYFAMI TAKİP EDİP MESAJ ATABİLİRSİNİZ. | Facebookfacebook
    YKS TERCİH DANIŞMANLIĞI ALMAK İSTEYENLER SAYFAMI TAKİP EDİP MESAJ ATABİLİRSİNİZ.
    https://www.facebook.com/share/v/1GKnBXEPee
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.