Şimdi Ara

Merkezi puanla yatay geçiş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
706
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, hacettepe ekonomi (türkçe) 1.sınıftayım. Bölümümü değiştirmeyi ve ön lisans bölümüne geçiş yapmayı istiyorum. Üni ortalamam çok düşük ama 2020 yks sıralamam istediğim yerlere fazlasıyla yetiyor, bu yüzden merkezi puanla yatay geçiş yapmayı istiyorum. Ancak yatay geçiş hakkında hiçbir bilgim yok, araştırdığımda çeşitli bilgilere ulaştım ama süreci tam anlayamadım.

Anladığım kadarıyla ağustos içerisinde okullar kendi sitesinde yatay geçiş için başvuru duyurusu yapacak ve ben de dilekçe vereceğim galiba. Peki bu dilekçenin bir örneği var mı?

Ayrıca istediğimiz kadar okula başvuru yapabiliyor muyuz? Diyelim ki 2 okula başvurdum ve ikisi de kabul edildi, nasıl kayıt yapacağım?

Kısaca bana mekezi puanla yatay geçiş sürecini anlatabilirseniz çok sevinirim.

• Önlisans bölümlerine myp oluyor mu bilmiyorum ancak genel işlemler şu şekilde.

Üniversitenin sayfasından zamanı gelince başvuru yapıyorsun

Eğer bölüm ingilizce ise yeterlilik için okulun hazırlık sınavına girmen lazım

Sonrasında önceki bölümden kayıt sildirme ve intibak işlemleri kalıyor geriye. Üniversitenin myp ile ilgili dökümanını okuyup şartlara ve işlemlere bakabilirsin.

Neden Hacettepe Ekonomi ' yi bırakmak istiyorsun ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-523C67B3C

Önlisans bölümlerine myp oluyor mu bilmiyorum ancak genel işlemler şu şekilde.

Üniversitenin sayfasından zamanı gelince başvuru yapıyorsun

Eğer bölüm ingilizce ise yeterlilik için okulun hazırlık sınavına girmen lazım

Sonrasında önceki bölümden kayıt sildirme ve intibak işlemleri kalıyor geriye. Üniversitenin myp ile ilgili dökümanını okuyup şartlara ve işlemlere bakabilirsin.

Neden Hacettepe Ekonomi ' yi bırakmak istiyorsun ?

Cevabın için teşekkürler, öğrendiğim kadarıyla lisanstan ön lisansa geçiş oluyor.

Bölümü bırakmamın sebebi bana uygun olmaması, istediğim bir bölüme geçmek istiyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.