Şimdi Ara

merkezi puan ile yatay geçiş UPP

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
305
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bu konuyla hiç açık bişey yazmıyo ösymnin kendi sitesi başka siteler her yerden okudum yarım yamalak bilgi vermişler hatta tek bilgi veren yerde bu şekilde aynı okuldan farklı bölüm ya da farklı okuldan aynı bölümü seçebilirsiniz yazdığı için şuanki okulumun farklı bir bölümüne başvurdum ama okul da değiştirmek istiyorum şimdi bakıyorum bazıları ikisini de merkezi yatay geçişle değiştirmek mümkün demiş. yks puanıyla yatay geçiş yapan oldu mu kesin olarak hem bölüm hem okulu aynı anda değiştirmek mümkün mü bahar döneminde de geçiş yapabilir miyim? 1 yılım çöp oldu şuan diğer seçeneğim de sadece bölüm değiştirip ortalama ile 2. yıl okul değiştirmek ki bu çok zor

UP UP yazdığım gibi kendi okulumdaki bölüme başvurmuştum asil olarak kabul edilmişim kayıt yaptırmasam hakkım yanar mı seneye istediğim üniye geçicem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xxCrazyBoyxx01 -- 9 Eylül 2021; 18:1:58 >

• Hem okul hem bölüm değiştirilebiliyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • xxCrazyBoyxx01 kullanıcısına yanıt
    Hem okul hem de bölüm değiştirilebiliyor eski puanın sınava girdiğin yıldaki taban puanından fazlaysa her yere girebilirsin sınırı yok

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Arkeolojiden tıpa , tıptan matematik bölümüne, matematikten reklamcılığa geçebilirsiniz. Tek şart o puan türünde ilgili yilda puan almak ve secmek istediğiniz bölümün taban puanindan fazla puana sahip olmak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • saolun 1 yılım çöp oldu keşke önceden aklıma gelseydi bunu sormak kaderimde yokmuş

• UPP hakkım yanmaz dimi

• Nurip N kullanıcısına yanıt
    Her yere başvurabilir ama girebilir diye kesin bir sey yok

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • myp ile geçişte 1 kere geçiş hakkın var

yani istediğin kadar başvurabilirsin ve her yere kabul edil istersen fark etmez

ama birine yatay geçiş yaptığın anda myp ile, hakkın bitiyor.

bir daha myp ile geçemiyorsun haberin olsun.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.