Şimdi Ara

MERİVA mı JAZZ mı ? Lutfen yardım...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
1
Favori
1.225
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arakadaşlar 20.000-22.000 civarında benzinli(lpg de olabilir) 2004-2007 arası bir araba almak istiyorum. Aile aracı, iç hacmi geniş, yerden yüksek görüş alanı geniş, yakıt tüketimi az(ya da lpg ye uyumlu), sorunsuz bi araç almak istiyorum. Otomatik vites olasına gerek yok, hız meraklısı hiç değilim. Beklentilerimi hangi araç daha iyi karşılar. Özellikle bu araçları kullanan arkadaşlardan yorum tavsiye bekliyorum.

• araçları kullanmıyorum ancak komsumda jazz var çok memnun ondaki otomatik hiç üzmedi diyordu sanırsam 2004 model.
  • Meriva da arabami ya segmenti ne oldugu belli degil bizim komsuda var bi meriva satilik 4 aydir satilmadi araba sokakta curuyecek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: osman1942

Meriva da arabami ya segmenti ne oldugu belli degil bizim komsuda var bi meriva satilik 4 aydir satilmadi araba sokakta curuyecek

MERİVA nın 2. eli daha zayıf evet. Ama yüksek ve ic hacmi, bagaj genişliği daha fazla jazz dan. Bir de opel parçası daha bol ve ucuzdur diye biliyorum. Fiyat olarak birbirine cok yakın. 2005 model 60000 km jazz 21000 TL ye bulabiliyorum aynu sekilde 2005 model enjoy paket meriva da 21000-22000 civarı. Arkadaslar yaz bitmeden almak istyorum lutfen yorumlarınızı bekliyorum...
  • Meriva daha memmun eder diye düşünüyorum :)
  • Bence jazz al meriva elinde kalır.
  • meriva jazz modeline göre daha yüksek daha geniş bir araç.
    Kriterlerinizi karşılar.
    Fakat 2. eli biraz zayıf.
    Jazz da çok tutulan motoru şanzımanı her şeyiyle iyi bir model.
    kısacası 2.elde sorun yaşamamak için jazz,genişlik ve kullanışlılık için meriva tercih edilebilir.
    Bu arada iki araç da lpg ye uyumlu diye biliyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    FLUENCE ALINIR MI YARDIM?
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • meriva beklentilerini karşılar, lpg taktırdınmı yakıt tüketiminide halledersin.
    2. elde her iki araçta zayıf ama meriva daha zayıf çükü bu sınıf araçları herkes almıyor ama alıcısı mutlaka var.
    kısacası merivayla daha rahat edeceğini düşünüyorum.
  • TAKİP
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.