Şimdi Ara

Merhabalar Abilerim Kardeşlerim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
247
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şimdi Atvye Merak Sardım Motordan Vaz Geçtim Atvden Paramıda Çıkartırım Neyse Bu Sorun Değil ATV alcam Fakat

150 cclikmi Alsam

200 cclikmi fiyatı önemli değil önemli olan mesela 12 ay taksitle aldığım zaman 12 ay boyunca sıkılmadan kullanabilirim dimi şehir içi oraya buraya ayak işi olsun diye alıcam daha önce atv deneyimim oldu sanırsam 100 cc likle ilk deneyim olmuştur eskiden geçen haftada 150 lik veya 200 lük olabilir ilkinden büyük ve güzeldi karar verdim alsam her türlü işimi görür 200 cc ile 150 cc arasında hız farklı veyaa benzin yakma farkı varmıdır

hangisini önerirsiniz fazla hız gerek yok maks 60-50 görsün yeter oraya buraya 1-2 kmlik yolları hızlıca bitiriyim yürümek gerek kalmasın diye günde toplasam 5-10 km yürüsem genede ayaklarıma ağrı giriyor tembelleştiğimden değil ayak ağrısı ilerde hiçbirşeye yol açmaz ama sabah kalkınca yorgun kalkıyorum bu hoş değil en azından mahallede takılırken benden 1 veya 2 yaş çoçuklara ufak ücretlerle kiralar o günki paramı cıkartırım zaten her malada vermem sadece arada param olmadığımda düşüncelerim bunlar şimdi alsammı bilemiyorum yardımcı olun beklioyrum

• Bu arada atvye modofiye yapabilriim dimi
  • Max 12

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Plakalı mı plakasız mı fiyat çok farkeder atv lerde ÖTV oranı korkunç.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Nasılsınız arkadaşlar
    2 yıl önce açıldı
    Merhaba Arkadaşlar
    5 yıl önce açıldı
    Selamlar
    12 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.