Arkadaşlar 2 haftalık bir süreç kaldı bilgisayar hocası kodları tam öğretmeden daha doğrusu klasik index anasayfa hazırlama gibi şeyleri gösterip site yapmamızı söylüyor.Lütfen aarkdaşlar yardımcı olun.Eminim ki bilenler için çok uzun zaman alamyacak belki de saatlaer içerisinde yapılacak ama ben uğraşsam 2 hafta belki biter çünkü burada ne olsa yazıp soracam cevap bekleyecem.Ne olur biri yapsın arkadaşlar gerçekten çok dua ederim msnden de görüşelim özellikle elimde hazır bir site olursa ve bunun üzerine değerlendirme yapmak daha iyi olacaktır.Arkadaşlar lütfen biri bana hazırlasın.Artık sıkıldım benim alanım Türkçe bölümü üzerine ama bunlarla uğraştırıyorlar bu yüzden artık bıkınlık noktasına geldim.Belki kimse yardım etmeyecek ama ben içimi dökmek istedim.Bu arada yapılacak websitesi zaten yayımlanmayacak.Sadece hoca index i tıklayıp bakacak menülere renklere hareketli yazılara video varsa videolara vss....... Websitenin içeriği de herhangibir dersin öğretimine yönelik olarak bir site olacak.Yani sitemizde fen bilgisi türkçe matematik vss....Gibi derlerindn menüler olacak.Eğer yardımcı oacak varsa lütfen haftasonuna kadar grşlm...gerçekten çok önemli emeği geçecek herkese şimdiden teşekkür ederim Allah ta işinizi rast getirsin...Not:çerik bulmada ben hazırım yardım etmeye
Dostum benim suan elimde 2 tane site siparisim var onlarla ilgilendigim icin cok fazla zamanım yok seninde 2 hafta gibi zamanın varmis. Forumda huseyin16 diye birisi var bu konulara cok meraklı hem sana yardım etmis hemde biraz kendini gelistirmis olur bence ona bi rica et halleder o
üstadım yardımların için çok sağol
Bence öğretmenin projeyi senin yapmanı isterdi. Ben lise 3. sınıf web tasarım ve programlama öğrencisiyim ilk dönemin sonunda bizdende bir proje yapmamız istendi coğu kişi güzel şeyler yapamadı ama öğretmenimizin istediği güzel şeyler değil öğrendiğini uygulayabildiğini görmekti. Fireworks ve dreamweaver görmüştük. Öğretmenimiz ısrarla başka program kullanmayın demişti yani onu ne kadar öğrendiğini görmek istiyordu. Bence sende bildiğin kadarıyla yapmalısın...
Tamam arkadaşım ben yardımcı olurum..Sen bana kaynak vs bir de site de neler olacağını pm ile bildir ben sana hazırlarım....1 hafta sonra elinde olur...Bua aralar biraz yoğunum
kardeş ben de yoğunum hoca çizimlerin olduğu 93 sayfalık bi klasör verdi ama ben istediğini yaparım
elinde hazır template varmı , dersler videolar varmı varsa hemen msnden gönder başlıyalım işe
ben böyle şansın içine montla zıçım tasarımı bitirdim menüde ne olucaklarını yazdım döner alayım hem yapar hemde karnımı doyururum dedim gittim aldım döneri birde geldim ki elektrik gitmiş
bilal abi illa türkçe dersi anlatımımı olucak şairlerin hayatını filan yapsak ders anlatımları elektrikten dolayı silindide masaüstündeydi dosyalar bendede deepfreze yüklü