Bildirim
Merhaba. Ben bir Çomarım
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Şu kesim hep aynı yav. Bu ne fanatik bir batı düşmanlığı arkadaş. Ulan bunlara muhalif herkes ya İngiliz ajanı, ya siyonist, ya ermeni dönmesi bilmem be bilmem ne
adam olmaz lan bunlar. bomboş argümanları var. o derece saçmalayacak olsak o zaman bizde abdülhamit Kıbrısı İngilizlere peşkeş çeken biridir haindir desek mantıklı mı olur
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bir de genç bunu paylaşan arkadaş benle yaşıt :( kesin ahaberci :D -
elbet devran dönecektir,sadece bekliyoruz...
birde aptal aptal argümanlarla millete ''büyük oyunu göremeyen,cahiller'' olarak bakıyorlar ya çıldırıyorum.
konu aracılığı ile bir kez daha şu dondurmacıdan tiksindim,ne diyim öbür dünya varsa ateşi bol olsun
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KaramsarDoc -- 29 Mayıs 2019; 22:16:21 > -
Ülkeyi yöneten de bunların zihniyetiyle aynı hocam :/ -
yapacak bir şey yok hocam,dediğim gibi bunların sultanlığı da elbet bitecek...quote:
Orijinalden alıntı: Tipsiz_Tatlı_Karakter
Ülkeyi yöneten de bunların zihniyetiyle aynı hocam :/
Atatürk'ün değeri köpeklerin havlamasıyla eksilmez,her zaman çamur atarlar,taşlarlar...Zamanında da bunlardan yok muydu?
Ben karmaya inanıyorum,kimse hakettiğini görmeden,yaptığı yanlışların bedelini ödemeden gitmez bu dünyadan.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X