Arkdaşlar öncelikle kolay gelsin hepinize yardimlariniz bekliyorum.Sistemimi güçlendirmek istiyorum biraz sizden biraz tavsiye alabilirmiyim.Öncelikle çeşitli programlar kullanıyorum.İdecad,3DMax vb..işim bu.İdecad kullanirken bazen kasılmalar oluyo bu nedenle ekran karti ve işlemciyi değiştirmek istiyorum.Ama hangi parçalar anakartla uyumludur pek bi bilgim yok..Ayrıyetten kasayida değiştirecek kullandim kasa intel canavar gibi ses çıkartio.Coolaar Master kasa almayi düşünüyorum..Yada sistemi satıp yeni sistemmi toplasam ama öncelikli olarak güçlendirmek..Yardımlariniz için simdiden teşşekkür ederim.
Anakart Adı Gigabyte GA-8I945GZME-RH CPU Türü Intel Pentium 4 524, 3066 MHz (23 x 133) Önbellek 1 MB (On-Die, ECC, ATC, RAM 2 GB DDR2 (667 Mhz) EKRAN KARTI ATI RADEON X550 256 MB (400MHZ) KASA İNTEL PSU BİLMİYORUM BULAMADİM..
bu sisteme yapabileceğin pek bişey yok.. anakart güncel işlemcileri desteklemez.. sadece ekran kartı değişikliğinin de faydası olmaz.. boşuna masraf yapma.. alacaksan yeni sistem al..
Peki bu sistemi ne kadara satabilirim ki parada etmez bu şimdi.