Şimdi Ara

Merhaba Arkadaşlar Ben WoW'a Başlayacağım fakat ne yapacağım pek bilmiyorum bi yardım...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
525
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet Arkadaşlar Sonunda Bu KnightOnline denilen oyunu bıraktım[Yok abi para plsCiler falan bıktırdı]
    Ve Sınıftan Bir Arkadaş WoW oynuyormuş bende başlayacağım.
    1-2 gün sonra gidip WoW + Burning Crusade Alacağım
    Vede Hordelerdan bLooD eLf Mage Olmayı düşünüyorum

Evet Talent A-H falan ne işe yarar pek bilmiyorum beni bilgilendirirseniz sevinirim Nler Yapabilirm Farm,Exp nerde kasabilirim

Birde Yakında WrathOfTheLichKing Gelecekmiş gerçekten güzel olacağa benziyor

Belki Blood Elf Yerine Ne olabilirm mageye en yararlı ırk hangisidir hordelarda?

Ayrıca Rogue'Yede en yararlı ırk hangisi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SonArtikBuİsim -- 23 Ekim 2008; 15:55:46 >

• Evet Yardım yok mu
  • Madem o kadar bıktın kınayt oyuncusu olmaktan yavaş yavaş WOW oyuncusu olmaya başlamalısın..
    Yukarda bi sürü sabit konu var. Oraları incele. Tipik bir preminyumlu kınayt oyuncusu olmanın verdiği tembellikten kurtul..
    WOW hayatında başarılar
  • quote:

Orjinalden alıntı: Failimechul

Madem o kadar bıktın kınayt oyuncusu olmaktan yavaş yavaş WOW oyuncusu olmaya başlamalısın..
    Yukarda bi sürü sabit konu var. Oraları incele. Tipik bir preminyumlu kınayt oyuncusu olmanın verdiği tembellikten kurtul..
    WOW hayatında başarılar

+5

WoW KINAYT gibi değildir içeriği boldur zahmet isteyen bir oyundur ama bunu yaparkende zevk alıcağına eminim soruna gelince her class ayrı ayrı güçlüdür ama bence WoW a başlamadan önce Warcraft serilerini bitir öle bi char aç sonra kitapları oku kafana eserse yeterki charını sev
  • üst konuların hepsini oku arkadaşlar söylemiş zaten wow hayatında başarılar
  • n kdr çabuk başlasan o kdr ii
    2.5 sene oldu hala bilmediğim şeyler oluyo

• quote:

Orjinalden alıntı: tritone

n kdr çabuk başlasan o kdr ii

Bu Knight Zaten Berbat bi oyun iyice iğrenç yaptılar yeni patchlerle

@Uther Lighbringer
    Oyunlarının Hepsini Bitirdim Kitapıda var bitane Çizgi roman halinde onuda okudum

@Failimechul
    Knight'a o kadar gb ,Premium parası vereceğime ayda 20 ytl veririm adam gibi bi oyun oynarım

Yorumlar için teşekkürler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ne yapacağım ben bu yeğenimle
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: ClassRouGe

quote:

Orjinalden alıntı: tritone

n kdr çabuk başlasan o kdr ii

Bu Knight Zaten Berbat bi oyun iyice iğrenç yaptılar yeni patchlerle

@Uther Lighbringer
    Oyunlarının Hepsini Bitirdim Kitapıda var bitane Çizgi roman halinde onuda okudum

@Failimechul
    Knight'a o kadar gb ,Premium parası vereceğime ayda 20 ytl veririm adam gibi bi oyun oynarım

Yorumlar için teşekkürler

Güzel oyunları bitirmişsin 3 tane roman ı var çizgi romanları okumana gerek yok...Ejdarhanın Günü,Büyük Şef,Son Bekçi bunlar ilk başta sıkıcı gelebilir ve mesela Son Bekçi'de Medivh i ben napıyım bana önemli şeyler lazım dersin ama okuman lazım o anı yaşaman lazımArkadaşın dediği gibi WoW kaç sene oynarsan oyna yine yeni şeyler öğrenirsin

• Kaliteli bir Wow Private sunucu tavsiye ediyorm T-Gaming NightFall (2.4.3) wow u gerçekten tadabilir , forumlarından uzman kadroları sayesinde engin bilgiye ulaşabilirsin ; en azından dene bakalım :www.tegaonline.com
  • rog için sanırım en iyisi Belf di ve ırksal skilli olan arcane torrent (silence) pvpde casterlara karşı büyük üstünlük sağlar...
  • Ya bende knight oynuorum bayag iyi bi asasım var maneste ama son gelen patchle knight iice tadı kactı.Wowa baslamak istiom bende wowcuların nie knighta laf attıklarını şimdi anladım o kadar para verdik keske basta wow oynasaydık. Arkadaslarla zarlı board gameini bile aldık wowun
  • Eyvaaaah scourge yayılıyo son kale wowunda düşmesine izin vermeyin sakın!
  • quote:

Orjinalden alıntı: PFFED

Ya bende knight oynuorum bayag iyi bi asasım var maneste ama son gelen patchle knight iice tadı kactı.Wowa baslamak istiom bende wowcuların nie knighta laf attıklarını şimdi anladım o kadar para verdik keske basta wow oynasaydık. Arkadaslarla zarlı board gameini bile aldık wowun

o board game wowun değil warcraftın. biz wowcular ayrıntılara çok önem veririz. o yüzden yazacağın şeyleri tekrar tekrar düşünmelisin yoksa aramızda yer bulamazsın.

şaka şaka. teaser.wow-europe.com bu adresten girip oyunu indirebilirsin gerisini client halledecektir.

• baslamak icin iyi zaman ama birazcik gec kaldin. 13 kasin ek paket cikacak az bir zamanin var 70 olup diger insanlarla ayni seviyede ek pakete baslaman icin ama cok fark etmez ne de olsa ogrenecek cok seyin var.
    yukaridaki arkadaslarin yazdiklarinin bi kismina katilmiyorum bu arada wow oynamak icin illa da konuyu bilmene gerek yok ilerde merak edersen tarihcesini okuyabilir yada bahsettikleri 3 kitabi bitirebilirsin hala daha fazla bilgi almak istersen de levellerken yaptigin questleri okur ya da sagda solda buldugun oyun icindeki kitaplari okuyabilirsin :)

ust konularda guzel guildelar var bi kismi biraz zaman asimina ugradi ama baslangic icin gayet yeterli olacaktir.
    baslayacak arkadaslara tavsiyelerim :

1- yabanci dilin yoksa turklerin bol oldugu serverlardan birinde baslaman isabetli olur ( grim batol horde ya da burning legion ally)

2- oynayacagin class i iyi secmelisin. level kasmasi her ne kadar cok zor olmasada yine belli bir zaman harcaman gerekecek. cesitli classlar ve offspecleri mevcut. ust konularda da classlari detayli anlatan guidelar bulunmakta. ne tur bir classdan hoslandigini iyi bilirsen ilerde pisman olmazsin.

3- belli bir level a geldikten sonra grupla dungeon a gireceksin illaki ya da beraber quest yapacagin insanlar olacak ve bu oynayan oyuncular bazi oyun terimlerini kullanacak ve muhtemelen bazilarini anlamayacaksin. forumda bununla ilgili bir konu var arastirirsan kisaltmalarin anlamlarini da ogrenebilirsin.

4- bu oyunun bagimlilik yapmakta oldugunu ve oss ye hazirlaniyor ya da universitede kiritik bir donemdeysen hic baslama iradeni kontrol edemiyorsan. bu bagimlilik yuzunden kilo alan , okul hayatlari aile hayatlari biten bircok ornek var ki en onemlisi bu oyun oldugunu bunun unutmamak.

5-wow da en cok sevilmeyen ve insanlar tarafindan dislanmayi saglayan seyler ninjalik ( item hirsizligi) ve scammerlar ( dolandiricilik) bunlardan uzak durmalisin.

nese bu bu sekilde uzar gider daha fazla yazmayayim umarim yazdiklarim isine yarar :)

• quote:

Orjinalden alıntı: Leech King

quote:

Orjinalden alıntı: PFFED

Ya bende knight oynuorum bayag iyi bi asasım var maneste ama son gelen patchle knight iice tadı kactı.Wowa baslamak istiom bende wowcuların nie knighta laf attıklarını şimdi anladım o kadar para verdik keske basta wow oynasaydık. Arkadaslarla zarlı board gameini bile aldık wowun

o board game wowun değil warcraftın. biz wowcular ayrıntılara çok önem veririz. o yüzden yazacağın şeyleri tekrar tekrar düşünmelisin yoksa aramızda yer bulamazsın.

şaka şaka. teaser.wow-europe.com bu adresten girip oyunu indirebilirsin gerisini client halledecektir.

wow deil dionda kutunun üstünde world of warcraft yazıo valla :D Bu arada arkadaslar oynuo mahallede wow ben knight oynuodum ing. cok iyi. öss ye hazırlanmıorum diş hekimliginde okuom...:D vaktim oldukca oynarım oyunu indirmeden arkadalrın cdlerini alıp yuklesem sonra private serverda sole bi geliştirip gecsem gercegine nasıl olur? İnanılmaz fantastik seven biriyim zaten :D

• doğru doğru wowun boardıydı. çok ders çalışmaktan allak bullak oldu kafam.
    cdleri arkadaşındanda alabilirsin daha sonrawww.oyunmarketim.net ten auch. keylerini alırsın üye olursun orci hesabın olur.
    fantasy seviyosan questleri okumanı öneririm. undead açıcaksan özellikle ilk questi oku undeada bakış açın değişir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.