ARKADAŞLAR BEN MERCURY SERVERİNDE 21 LWL STAFF CHARIM VAR ELİMDEKİ 21 +2 İSTEYENİ CHAKJİLERDE VEYA İSTEDİĞİ YERDE KASABİLİRİM NOT:CANAVARLAR BENDEN DÜŞÜK VE BENİM LWL DA OLMALI VE PARASI 50 K 1 VE 25 LWL A KADAR KASABİLİRİM AMA HER SAAT BAŞI 2 SAAT BAŞI 50 K SEVGİLERLE...... ADIMDA:____EMRE____
45 lvl im ben beni kasarmısın Dalgamı geçiyon sen 21 lvl çarı warmıs ben bi günde 20 lvl çar yapıyorum
tmnm doğru diyosunuz ama herkesin bi eziklik dönemi vardır dalga geçmiyelim arkadaş sende çnce esnidni kas tibetteysen gel ben seni kasımm
quote:Orjinalden alıntı: ardapa quote:Orjinalden alıntı: nukerci_o löl sen önce kendini kas bence gel ben seni kasayim beles hemde benimi kascan?
quote:Orjinalden alıntı: nukerci_o quote:Orjinalden alıntı: ardapa quote:Orjinalden alıntı: nukerci_o löl sen önce kendini kas bence gel ben seni kasayim beles hemde benimi kascan? yok seni degil yanlıs anlasilma oldu 21 lvl olan arkadasi
quote:Orjinalden alıntı: ardapa quote:Orjinalden alıntı: nukerci_o quote:Orjinalden alıntı: ardapa quote:Orjinalden alıntı: nukerci_o löl sen önce kendini kas bence gel ben seni kasayim beles hemde benimi kascan? yok seni degil yanlıs anlasilma oldu 21 lvl olan arkadasi tamam
yok böle bişi adam 21 level olmuş taxicilik yapcam dio şakamısın ?? milletin 40-50 levellik çarları taksicilik yapamıo senmi yapcan ?
quote:Orjinalden alıntı: TaZzMaNiA yok böle bişi adam 21 level olmuş taxicilik yapcam dio şakamısın ?? milletin 40-50 levellik çarları taksicilik yapamıo senmi yapcan ? yapcakmış